Torpedo Theater Agenda

 • Het Geheim van Maigret

  vrijdag 24 januari 2014
  20:30
  € 7,50

  Meer informatie volgt.

 • De Taalsaloon

  zondag 26 januari 2014
  20:30
  € 9,00

  Meer informatie volgt.

 • Workshop Prachtig Presenteren - UITVERKOCHT

  dinsdag 28 januari 2014
  20:00
  € 9,00

  We horen het je denken, elke keer als je naar wijlen Steve Jobs of de jonge Barack Obama kijkt: "kon ik dat ook maar". Zó welluidend, zó precies de juiste woorden kiezen. In plaats daarvan hakkelen de meesten van ons zich door de eerstvolgende pitch of presentatie heen en zijn we blij als het weer voorbij is. Goed kunnen presenteren, het lijkt wel een gave. Dat lijkt het - maar ís het niet. In onze open training Prachtig Presenteren leer je álle trucs en technieken die je nodig hebt om voortaan élk publiek om je vinger te kunnen winden.

  In één avond leren we je presenteren als een natuurtalent. We corrigeren je presentatiehouding, versterken en verstevigen je stem en verbeteren je mimiek. Je oefent zelf met alle aspecten van lichaamstaal, zodat je er overtuigend uitziet én klinkt. We gebruiken technieken die topacteurs, topsporters en top-CEOs leren om zichzelf klaar te maken voor succes.

   Na de training kun je:

  - met zelfvertrouwen spreken voor élk publiek

  - je lichaamstaal en stemgebruik inzetten om je publiek te binden en boeien

  - slimme technieken gebruiken om je publiek te overtuigen en mee te voeren

  De training wordt gegeven door Daniël Schut, één van Nederlands meest ervaren debat- en communicatietrainers. Hij heeft al meer dan dertien jaar ervaring als trainer, trainde onder meer (kandidaat-)Tweede Kamerleden, bestuurders van grote en minder grote bedrijven en toptalenten bij de overheid. Daniël weet waar hij het over heeft: hij is Nederlands Kampioen Debatteren 2013, was eerder finalist op het Europees en Wereldkampioenschap Debatteren en won tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (Welsprekendheid). 

  Inloop vanaf 19.30 uur.

  www.deluistervinken.nl

 • De Mus op woensdag 29 januari: UITVERKOCHT

  woensdag 29 januari 2014
  20:15
  € 5,00

  De Mus op woensdag, de theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten. De trailer van de avond bewijst het. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen. Ook deze woensdag zal het kooitje goed gevuld zijn. 

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  Deze voorstelling is helaas uitverkocht.


 • Tafelkleden met een verhaal

  donderdag 30 januari 2014
  20:30
  € 9,00

  Soms zijn het de vlekken die iets zeggen. Hoe die fles omging tijdens een hoogoplopend debat. Soms de is ontwerper interessant, of de eerste eigenaar. Maar hoe dan ook, vele tafellakens vertellen verhalen.

  Die verhalen verschijnen dezer weken in Het Parool, en ze worden vanavond live verteld in het Torpedo Theater.

  Dus geeft u een tafellaken waarbij iets te vertellen valt? Neem het mee, en mail naar p.arnoldussen@parool.nl

 • Het Groot Avontuur

  vrijdag 31 januari 2014
  20:30
  € 10,00

  Het Groot Avontuur’ is een muzikaal duo uit Amsterdam, bestaande uit Marlou Visser en Ewoud Huizinga. Zij zingen, tweestemmig, begeleid op piano, voornamelijk eigen geschreven en gecomponeerd Nederlandstalig repertoire.

  Kijk vast: http://hetgrootavontuur.nl/

 • Lullen met een biertje - UITVERKOCHT

  zaterdag 1 februari 2014
  20:30
  € 7,50

  De kunst van het – waargebeurde - verhalen vertellen. Het is een verdwijnend genre in de Noord-Hollandse cultuur en hoe jammer dat is kun je als het meezit elke maand een keer meemaken, want het is de crux van dit hagelnieuwe programma. Je gaat zitten en hebt het eens ergens uitvoerig over. Uw bedienend personeel bestaat uit Michiel Eijsbouts en Carel Helder, de getapte jongens uit de Nieuwendammer acteur Frans Cappers, Ransdorper Siem Burger en de gewezen Wieringer visser Jeroen Zijlstra, die ook niet te beroerd is om af en toe zijn barkruk voor een pianokruk te verruilen en een wondermooi nummertje te zingen, want dat kan ie als geen ander. Even komen dus mensen, dit kon wel eens een hit worden!