Torpedo Theater Agenda

 • DENKEN MET FILOSOFEN

  dinsdag 21 februari 2017
  20:00
  € 5,00

  Een serie avonden voor denkers die met filosofen van gedachten willen wisselen. IDA JONGSMA in gesprek met JAN FLAMELING. Een filosofisch perspectief op de dood. Hoe gaan we om met de dood in ons dagelijks leven, met de dood van een ander, met ons eigen 'zijn ten dode'?

 • De Mus op woensdag 22 februari - uitverkocht

  woensdag 22 februari 2017
  20:15
  € 5,00

  Deze Mus is uitverkocht, volgende week weer een nieuwe Mus.

  De Mus

  De Mus op woensdag, de theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten. De trailer van de avond bewijst het. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina, de website, of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

 • 50 jaar Sgt Pepper van The Beatles - UITVERKOCHT

  donderdag 23 februari 2017
  20:30
  € 7,50

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Sgt Pepper

  Jan Cees ter Brugge (AVRO Fab4cast , Beatles in Holland) en Anne Hurenkamp (Beatlestalk, blogspot) gaan 50 jaar terug en maken een reconstructie door middel van filmpjes, foto's en onbekende geluidsfragmenten, van het misschien wel belangrijkste popalbum van de vorige eeuw. Hoe John Lennon zichzelf plagieerde. Hoe When I'm 64 klonk in de Caverntijd. Wat Ringo Starr muzikaal niet aan durfde en van wie George Harrison het idee pikte voor Within You Without You. Het komt allemaal ter sprake en nog veel meer  in een avond lang Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band. A splendid time is guaranteed for all.

 • De Eerste Avond van de Bibliothecaris: De Lonkende Leestafel!

  vrijdag 24 februari 2017
  20:30
  € 7,50

  Bibliothecaris

  LEO WILLEMSE is meer dan 40 jaar bibliothecaris bij de OBA. Hij was de eerste Amsterdamse bibliothecaris die werd genomineerd voor Bibliothecaris van het Jaar, in 2016.  Bibliothecarissen zijn veelzijdige mensen. Maar wat doet een bibliothecaris nu eigenlijk? Verleidt hij mensen tot het lezen van boeken? Dat mag je toch wel hopen! Met superbibliothecarissen KAREN BERTRAMS en ALEK DABROWSKI en hun Lonkende Leestafel neemt Leo de bezoekers mee op een zoektocht naar verrassende boeken, films en muziek voor jong en oud. Ook het OBA Magazijn slaan zij niet over. Misschien gaan ze zelfs zingen! 

 • Theater gereserveerd

  zondag 26 februari 2017
  13:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Folk & Indie

  maandag 27 februari 2017
  20:30
  € 7,50

  Arizona Highways

   

  ARIZONA HIGHWAYS presenteert: elke laatste maandag van de maand Folk & Indie in het Torpedo Theater. 

 • De Cees & Elsje Show

  dinsdag 28 februari 2017
  20:30
  € 7,50

   

  Gevelreclame

  Maandelijkse talkshow over en met Amsterdamse fenomenen van CEES HOLTKAMP en ELSJE DE WIJN. De hoofdgasten deze keer zijn MARC STEGEMAN van de Werkgroep Historische Gevelreclames Amsterdam en schrijfster en journaliste ELS QUAEGEBEURAls altijd met live muziek. En Cees bakt weer wat lekkers...

  Amsterdam in het Torpedo Theater. Elke laatste dinsdag van de maand in DE CEES EN ELSJE SHOW.