Torpedo Theater Agenda

 • NEWConnective: Rust

  dinsdag 18 april 2017
  20:00
  € 5,00

  Rust

  Filosofisch open podium: Rust vinden in tijden van onrust. April is de nationale maand van de filosofie en NEWConnective geeft studenten filosofie, levensbeschouwing en theologie de ruimte voor een persoonlijke inbreng op het thema. 

   

   

   

 • De Mus op woensdag 19 april

  woensdag 19 april 2017
  20:15
  € 5,00

  De Mus

  De Mus op woensdag, de theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten. De trailer van de avond bewijst het. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina, de website, of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

 • Theater gereserveerd

  donderdag 20 april 2017
  20:00
  € 0,00

  Een avond met HENK OOSTERLING voor de Amsterdamse Universiteits Vereniging, Kring Wijsbegeerte. Geen kaarten beschikbaar.

 • VBVB CULTUURQUIZ

  vrijdag 21 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Cultuurquiz

  Wie mag zich een maand lang de cultuurkenner van Nederland noemen? Dat is het uitgangspunt van die oergezellige VBVB CULTUURQUIZ, vanaf vandaag maandelijks in uw favoriete minitheater. Met rubrieken als: Mooi & Lelijk, Doe Toch Normaal, Toppers van Toen, Eerst Effe Nadenke, Onze Cultuur Is De Beste, Kunst- en Vliegwerk, Oude Pruikenkoppen, en Wat Hebben We Nu Weer Aan Onze Oude Damesfiets Hangen. Met ’s lands beste en geestigste vragenmakers. Met filmpjes en animaties. Met een mystery guest. O nee, geen mysterie guest. Met wel livemuziek van PIETER KLOP. Met uw hartverwarmende quizmasters MICHIEL EIJSBOUTS (foto) & STEF LOKIN. Met HARRIE JANSSEN aan de knoppen. Kortom, even reserveren cultuurvrienden, in je eentje, met z’n tweeën, drieën, vieren of met een heel team van vijf, want vol is vol en non ausi, nihil acquiritur. Je weet toch.

  logo

 • Boekpresentatie van Ilse Starkenburg

  vrijdag 21 april 2017
  17:30
  € 0,00

  Presentatie Ilse

 • Folk & Indie

  maandag 24 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Folk & Indie april

 • De Cees & Elsje Show

  dinsdag 25 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Maandelijkse talkshow over en met Amsterdamse fenomenen van CEES HOLTKAMP en ELSJE DE WIJN, m.m.w. van ELS QUAEGEBEUR. Te gast zijn deze keer worst- en pasteimaakster DINY SCHOUTEN en kunstenaar van de straat FRANS VAN LIER.

  Amsterdam in het Torpedo Theater. Elke laatste dinsdag van de maand in DE CEES EN ELSJE SHOW. Redactie FRANS VAN LIER.