Torpedo Theater Agenda

 • Folk & Indie

  maandag 24 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Folk & Indie april

 • De Cees & Elsje Show

  dinsdag 25 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Maandelijkse talkshow over en met Amsterdamse fenomenen van CEES HOLTKAMP en ELSJE DE WIJN, m.m.w. van ELS QUAEGEBEUR. Te gast zijn deze keer worst- en pasteimaakster DINY SCHOUTEN en kunstenaar van de straat FRANS VAN LIER.

  Amsterdam in het Torpedo Theater. Elke laatste dinsdag van de maand in DE CEES EN ELSJE SHOW. Redactie FRANS VAN LIER.

 • De Avond van de Bibliothecaris

  vrijdag 28 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Biblio

  De derde alweer, gepresenteerd door uw bijna bibliothecaris van het jaar LEO WILLEMSE. Waarin hij terug- en vooruitblikt, en praat met BERT VAN GALEN, sinds 1995 radiomaker bij Radio AmsterdamFM, medewerker aan talloze min of meer literaire programma's, kenner van het Amsterdamse voetbal en auteur van de autobiografie Albert Bronk, van radiopiraat tot persmuskiet. HANS NOORDERMEER en LEO-zelf zingen onder meer liedjes van Bob Dylan, en... ANDREA HIJMANS komt. Ze schreef teksten bij het fotoboek van Esther Gerritsma Een dienstbaar volkje: kosters in het Nederland van nu (2017). U leest het goed: kostersTussendoor: gedichten, teksten en een gesproken Boekenblog. Reserveer op tijd - meer zeggen we niet.

 • Wrik over Goede Manieren

  zaterdag 29 april 2017
  20:30
  € 7,50

  Wrik is van de goede manieren, alhoewel, een uitglijder op z’n tijd vinden we ook reuze charmant. Wie weet überhaupt nog hoe het hoort? Wat zijn moderne manieren? Dit vragen we aan journalist en etiquetteadviseur Beatrijs Ritsema. Hoe men het vroeger deed? Luister naar tips uit de 19e eeuw. Dichter Joost Baars leest voor uit zijn prachtige debuutbundel ‘Binnenplaats’ (hij gooide eerder werk, waarin hij teveel plezierde, allemaal weg). Ook te gast: muzikant Danibal. Hij is nooit vies geweest van ongehoord gênante geluiden. Verder: de Enige Juiste Etiquette-quiz, radio over goede & slechte manieren en kort verhaal.

  Tot ziens, tot Wrik. (We verzoeken iedereen uiteraard zich deze avond keurig te gedragen.)

  Wrik is een programma van Suzanne Hendriks, Jorie Horsthuis, Maaike Lange en Menno Vroon.

  Reserveren op de gebruikelijke manier of via: wrikintorpedo@gmail.com

 • De Kleinste Comedy Club van Nederland

  dinsdag 2 mei 2017
  20:30
  € 5,00

  Comedy mei

   

  Welkomstdrankje gratis.

 • Repetitie

  dinsdag 2 mei 2017
  11:00
  € 0,00

  11 - 15:30 uur. Geen kaarten beschikbaar.

 • De Mus op 3 mei

  woensdag 3 mei 2017
  20:15
  € 5,00

  Mus

  De Mus op woensdag, de theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten. De trailer van de avond bewijst het. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina, de website, of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.