Torpedo Theater Agenda

 • De Avond van de Koe (2)

  zondag 25 juni 2017
  20:30
  € 5,00

  De Avond van de Koe

  De koe

  Een koe
  is een merkwaardig beest
  wat er ook in haar geest
  moge zijn
  haar laatste woord
  is altijd
  boe

   

  K. Schippers

   

  Na het doorslaand succes van De Avond van de Poes (3 stuks) en De Avond van de Ezel ruimt uw favoriete minitheater vanavond plaats in voor de koe, en het werd tijd. Volkskoerant-journalist Mirjam BOSGRAAF interviewt de Overijsselse boerinnen Heleen Lansink en Andra Westerhoff, er zijn koeienhapjes en -drankjes, er is koeienmuziek, koeienpoëzie en een koewizz met prachtige prijzen - wat te denken van een koesafari in dat prachtige Overijssel. Amsterdammers weten het meestal wel, maar voor wie van buiten komt: hou er s.v.p. rekening mee dat het theater niet over een pinapparaat beschikt, dus contanten mee - liefst in kleine koepures, al was het maar om zo'n mooie koeienfoto van HENK DROST te bemachtigen, want een aantal van Henks foto's (zie onder) worden geveid t.b.v. het theatertje. Een tastbaar bewijs van een onvergetelijke avond - u zegt het.  

  De Avond van de Koe is een initiatief van de provincie Overijssel.

   

  Likkende koe


 • Folk & Indie

  maandag 26 juni 2017
  20:30
  € 7,50

  Folk & Indie juni

 • Van Huilenbroecks Pretpaleis - Wim Sonneveld - Extra voorstelling - UITVERKOCHT

  donderdag 29 juni 2017
  20:30
  € 7,50

  NOG 2 KAARTEN.

  Wim Sonneveld

  In juni is het 100 jaar geleden dat WIM SONNEVELD (Utrecht, 28 juni 1917- Amsterdam, 8 maart 1974) werd geboren. Nog steeds is hij een van de allergrootste artiesten van Nederland. Zijn liedjes  – denk aan ‘Tearoom Tango’, Het dorp’ en ‘Nikkelen Nelis’-  en conferences –  denk aan ‘Allemaal mee-eten’ en ‘Dat moet je een ander laten doen’ - zijn nog altijd geliefd.

  Vandaag ontvangt presentator Stef Lokin journalist FRANK JOCHEMSEN. Hij praat met hem over zijn nieuwe boek Niemand dan wij, over de onlangs gevonden briefwisseling tussen Sonneveld en zijn vriend Friso Wiegersma. Het boek geeft een ongekend intiem inkijkje in hun intense liefdes- en werkrelatie.

  We halen herinneringen op, maar doen ook een doekje open over deze onvergetelijke cabaretier. Natuurlijk is er weer bekend en ook onbekend beeld- en geluidmateriaal en vertolkt SANDER VOLDERS op zijn geheel eigen wijze Sonneveld-repertoire.

  Jochemsen werkt als radiomaker en muziekproducer, onder meer voor de VPRO-radio en het Nederlands Jazz Archief. Als Sonneveld-kenner was hij bij twee eerdere boekuitgaven betrokken. In 2015 stelde hij de veertien cd’s tellende box ‘Wim Sonneveld op de plaat’ samen, die geldt als de definitieve uitgave van het oeuvre van Wim Sonneveld. Op deze avond kunt u deze box voor een speciale Pretpaleisprijs kopen.

   Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa en wordt gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Maarten EILANDER, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH en Harrie JANSSEN. 

 • VBVB Kennissessie: Privacy en Cybersecurity

  donderdag 29 juni 2017
  14:30
  € 0,00

  Het doel van deze sessie van Torpedo's hoofdsponsor VBVB/ICT is directeuren, managers en ICT coördinatoren te informeren over de complexe problematiek rond cybercrime, netwerkbeveiliging en de Meldplicht Datalekken.

  VBVB organiseert deze sessie in samenwerking met haar partner ID Control. Een organisatie die geheel gespecialiseerd is in netwerkbeveiliging en Cybersecurity.

   

  VBVB

 • Filmopname

  donderdag 29 juni 2017
  10:30
  € 0,00

  10:30 - 13:30. Geen kaarten beschikbaar.

 • Glow in Japan

  vrijdag 30 juni 2017
  17:00
  € 5,00

  Japan

  Japanse avond van Torpedo's stagiaire Alice POESJKIN. Met een manga-workshop, Japanse hapjes en muziek, Japanse kleding, de ins & outs van het moderne Japan en tot besluit een Japanse karaoke. Meer informatie volgt, maar reserveren kan alvast.

 • 10 vrienden en ik

  woensdag 5 juli 2017
  19:30
  € 5,00

  10 vrienden en ik

  Theatergroep IND speelt de voorstelling 10 vrienden en ik. 
  De voorstelling gaat over 11 gevluchte vrienden die hun thuis proberen te vinden in Nederland. Hun wegen komen samen in het jeugdhonk van het AZC waar zij allemaal in onzekerheid wonen. Elk moment kan de situatie namelijk veranderen: teruggestuurd worden. Wat is de lotsbestemming van deze 'gelukzoekers'? Angst, hoop, verlangen en verveling drijven deze jongeren samen. Wat gebeurt er echt achter de schermen? Wat gebeurt er werkelijk in kamer 22? Door eenmalig een kijkje te nemen in dit jeugdhonk, komt u in een wereld die u niet kent. Een wereld vol met gelukzoekers.

  De projecten van Theatergroep IND worden mede mogelijk gemaakt door stichting De Vrolijkheid. Deze voorstelling is te danken aan Stichting Kinetisch Noord, Amsterdam.

  Let op: de voorstelling is in het toekomstige NDSM Theater: 

  ITW
  NDSM Loods
  tt Neveritaweg 15
  1033 WB Amsterdam