Torpedo Theater Agenda

 • Theater gereserveerd

  vrijdag 15 december 2017
  13:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Uitreiking van De Kleine Hans 2017 - UITVERKOCHT

  zaterdag 16 december 2017
  20:30
  € 8,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  De Kleine Hans 2017

  Vandaag een speciale aflevering van de Kijkclub: de uitreiking van de Kleine Hans 2017.

  Wie de gelukkige is, houden we nog even voor ons. Aan genomineerden doen we niet. Dat is een uitgekookte manier om de spanning op te voeren. Heeft de fotografie niet nodig die dit jaar de jury in extase wist te brengen. De voltallige jury zal aanwezig en aanspreekbaar zijn. De winnaar zal aanschuiven, het uitverkoren werk zal uitgebreid getoond en besproken worden.

  De Kleine Hans is een prijs voor een fotograaf die werk maakt dat zonder bescheidenheid niet tot stand was gekomen. Met het hedendaagse tromgeroffel over top dit en top dreigt ook binnen de fotografie een gezonde bescheidenheid uit beeld raken. De Kleine Hans is in 2007 opgericht om dat onmisbare element van verrassende fotografie in het zonnetje te zetten. We schrijven precies 10 jaar geleden. De jury bestaat nog steeds uit Hans Wolf, Hans van der Meer, Hans Samsom, Hans Aarsman en Hans Eijkelboom.

  We maken er een extra feestelijke avond van met één winnaar, vele Hanzen en traditiegetrouw toepasselijke hapjes.

  Voor meer informatie: https://hansaarsman.nl/page/376/kleinehans

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • Salon des Chansons: les Italiens

  maandag 18 december 2017
  19:30
  € 10,00

  Quatre Italiens

  Maandelijks chansonprogramma met wisselende artiesten, gepresenteerd door Christophe CHAPLET. Met vandaag in de hoofdrol vier Italianen - vier grote Franse zangers die veel liedjes wereldberoemd hebben gemaakt: Yves MONTAND, Serge REGGIANI, Salvatore ADAMO en Nino FERRER. Een avond vol chansons uit een tijd die misschien niet alleen bepaald werd door de pick-up, de televisie, korte rokjes en jeans met olifantspijpen...
  Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.   

   

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • De Mus op woensdag 20 december

  woensdag 20 december 2017
  20:15
  € 6,00

  Mus

  De Mus op woensdag, de wekelijkse theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten.

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/reserveren. Dus niet via onderstaande link.

   

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • When Anne Frank met Rembrandt, the Amsterdam story

  vrijdag 22 december 2017
  20:30
  € 15,00

  Jaap Vriend

  Imagine Anne Frank would meet Rembrandt. What would they discuss? Well, why not the place where they lived: Amsterdam. It is the starting point of a sparkling one man theatre show, in which Jaap Vriend tells the intriguing story of the rise of Amsterdam.

  In the Torpedo Theatre, Amsterdam smallest but most beautiful venue, Jaap Vriend leaves the beaten track of tulips, joints and clogs. Instead he narrates the town’s most important historical moments like the miracle of Amsterdam, intertwined with the inspiring biographies of influential inhabitants such as Rembrandt, Spinoza and Anne Frank. Vriend will add a local touch through personal experiences and songs about his beloved Amsterdam. 

  In this show curious visitors or inhabitants of Amsterdam are able to travel through the Amsterdam ages, meet its world-famous celebrities and locations and learn why this world village is known as the most tolerant city in the world.

  When and Where?
  Every weekend in the Torpedo Theater.

  Time: 20:30 hrs (duration 60 minutes)

  In English! Free Classic Amsterdam Café Snacks! 

  Jaap Vriend
  Jaap Vriend is a stage performer. He is known for his attracting way of storytelling, his sense of humour and his improvisation abilities. He lives and works in Amsterdam and is fluent in English.   
  More information on jaapvriend.nl

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • De Amsterdamsche Kerstmarkt 2017

  vrijdag 22 december 2017
  15:00
  € 5,00

  Amsterdamsche Kerstmarkt 2017

  Kerst komt vroeg dit jaar! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december staan wij met een aantal zeer toffe acts op de leukste Kerstmarkt van Amsterdam!

  Verspreid over beide dagen zijn er op de diverse podia optredens te zien van:

  De Mus Amsterdam
  De Woezels
  Kapitein Schuifpui en de Verderkijker
  Jente Posthuma & Klaas Knooihuizen
  The Lasses
  Joskaas Worst
  Christophe Chaplet
  Mini Mattheus Ensemble
  Michiel Eijsbouts


  Dus zet je kerstmuts op en kom gezellig langs!!

  ★★★★★

  De Amsterdamsche Kerstmarkt is het bontste, gezelligste, alternatieve kerstfeest van Amsterdam, waar je in één klap al je kerstcadeautjes koopt, terwijl je geniet van vertier en versnaperingen in festivalsferen. 

  Met een boel toffe bandjes, goede dj’s, een theater en kinderprogramma, Oud Hollandsche Sjoel Kampioenschappen, glühwein, speciaal bier, winterse kost, vuurtonnen, warme chocolademelk en een hoop oer-Amsterdamse flauwekul. 

  Openingstijden
  Vrijdag 22 december: 15.00 - 01.00
  Zaterdag 23 december: 12.00 - 01.00

  Adres
  De Kromhouthal
  Gedempt Hamerkanaal 231
  1021 KP Amsterdam

  Route
  De Amsterdamsche Kerstmarkt is het makkelijkst met het OV of de fiets te bereiken. Neem de IJ-veer vanaf Amsterdam CS naar het IJ-plein.

 • De Amsterdamsche Kerstmarkt 2017

  zaterdag 23 december 2017
  12:00
  € 5,00

  Amsterdamsche Kerstmarkt 2017

  Kerst komt vroeg dit jaar! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december staan wij met een aantal zeer toffe acts op de leukste Kerstmarkt van Amsterdam!

  Verspreid over beide dagen zijn er op de diverse podia optredens te zien van:

  De Mus Amsterdam
  De Woezels
  Kapitein Schuifpui en de Verderkijker
  Jente Posthuma & Klaas Knooihuizen
  The Lasses
  Joskaas Worst
  Christophe Chaplet
  Mini Mattheus Ensemble
  Michiel Eijsbouts


  Dus zet je kerstmuts op en kom gezellig langs!!

  ★★★★★

  De Amsterdamsche Kerstmarkt is het bontste, gezelligste, alternatieve kerstfeest van Amsterdam, waar je in één klap al je kerstcadeautjes koopt, terwijl je geniet van vertier en versnaperingen in festivalsferen. 

  Met een boel toffe bandjes, goede dj’s, een theater en kinderprogramma, Oud Hollandsche Sjoel Kampioenschappen, glühwein, speciaal bier, winterse kost, vuurtonnen, warme chocolademelk en een hoop oer-Amsterdamse flauwekul. 

  Openingstijden
  Vrijdag 22 december: 15.00 - 01.00
  Zaterdag 23 december: 12.00 - 01.00

  Adres
  De Kromhouthal
  Gedempt Hamerkanaal 231
  1021 KP Amsterdam

  Route
  De Amsterdamsche Kerstmarkt is het makkelijkst met het OV of de fiets te bereiken. Neem de IJ-veer vanaf Amsterdam CS naar het IJ-plein.