Torpedo Theater Agenda

 • Boekenclub Het Nachtkastje: Kees van Beijnum (& Karin Slaughter) - UITGESTELD

  donderdag 7 december 2017
  20:30
  € 7,50

  DOOR ZIEKTE WORDT DEZE VOORSTELLING VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM, WAARSCHIJNLIJK 8 FEBRUARI 2018. ONZE VERONTSCHULDIGINGEN VOOR HET ONGEMAK.

  Nachtkastje

  Vandaag is de tweede bijeenkomst van theatrale boekenclub Het Nachtkastje. Deze keer staat de thriller 'Goede Dochter' van Karin Slaughter op het menu. Diverse gasten, waaronder auteur Kees van Beijnum, zullen de roman van alle kanten bekijken. Met Van Beijnum praten we over een oude moordzaak in Amsterdam-Noord. Verder onder meer de rubrieken Het Lezerspanel, de Quiz, de Voorlezer en de Recensent. En natuurlijk de winnaar van de korte thrillerschrijfwedstrijd. We serveren bloody mary.

  Reserveren kan via nachtkastjeintorpedo@gmail.com, de entree is 7,50 euro.

  Het staat ieder instant boekenlid vrij het boek al dan niet vooraf te lezen. Tip voor de competitieve bezoeker: om de quiz te winnen helpt het als je het boek wel gelezen hebt. 

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • Theater gereserveerd

  donderdag 7 december 2017
  09:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Theater gereserveerd

  zaterdag 9 december 2017
  11:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar. 

 • Onderkerst 4: Live

  maandag 11 december 2017
  20:00
  € 8,00

  ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

  Onderkerst

  All I want for Christmas is onderkerst!
  Literaire podcast ondercast verhuist speciaal voor kerst even van de kleine studio naar een echte zaal voor een live-opname van hun vierde kersteditie.
  Voor wie de kerstafleveringen van ondercast nog niet kent: deze zijn weergaloos lang, vol kerststollen en champagne, brieven, proza, poëzie en een kerstquiz.
  Dennis en Lisa vragen hun gasten kerst te hekelen, op te hemelen of een ode te brengen aan rendieren.
  En wat is tijdens deze groteske opname nu leuker dan een live publiek? 
  Hosts Dennis GAENS en Lisa WEEDA nemen vooralsnog op met boekeneindbaas Edith VROON, one-woman-showband Milena HAVERKAMP, brievenbeantwoorder Nikki DEKKER, kunstenaar Marlies RIJNEVELD, kersthekelaar Martijn NEGGERS, one-man-draaiorgel Joost OOMEN en kersttrui-drager Jozien WIJKHUIS. De opname van onderkerst 4 LIVE verschijnt, hoe kan het ook anders, op kerstavond.
 • Van Huilenbroecks Pretpaleis: De ensemblejaren van Wim Sonneveld en Conny Stuart - UITVERKOCHT

  dinsdag 12 december 2017
  20:30
  € 8,00

  Dit programma is uitverkocht. U kunt nog reserveren voor de wachtlijst.

  Ensemblejaren

  NOOIT VERTOONDE BEELDEN van WIM SONNEVELD en CONNY STUART in UNIEKE THEATERSHOW!

  Als spectaculaire afsluiting van het Wim Sonneveldjaar 2017 – het is dit jaar 100 jaar geleden dat deze onvergetelijke cabaretier werd geboren – sluit het Pretpaleis het jaar af met een PRIMEUR!

  Ruim zestig jaar lag het beeldmateriaal van het programma ‘A La carte’ -dat op 10 september 1957 in het Nieuwe de la Mar in première ging - op de planken. Frank Jochemsen was er jarenlang naar op zoek en wist het uiteindelijk in handen te krijgen.

  In het Torpedo Theater is het voor de eerste keer te zien: unieke beelden van Conny Stuart die vroege teksten zingt van Annie M.G. Schmidt, pareltjes van Michel van de Plas, kolderieke humor van Wim, Joop (Doderer) en Conny, heerlijke conferences van de meester zelf en nog veel meer.

  Met een inleiding van Frank Jochemsen en natuurlijk live muziek.

  Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa, gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH en Harrie JANSSEN.


  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • De Mus op woensdag 13 december

  woensdag 13 december 2017
  20:15
  € 6,00

  Mus

  De Mus op woensdag, de wekelijkse theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten.

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/reserveren. Dus niet via onderstaande link.

   

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • Torpedo Concerts presents: Lea Kliphuis

  donderdag 14 december 2017
  20:30
  € 10,00

  Lea Kliphuis

  Lea Kliphuis is haar naam: zangeres, gitarist & liedjesschrijfster. In 2010 bracht ze haar debuutalbum Can I Come By? uit bij Excelsior Recordings. Nu is daar The World Owes Me Nothing vol pure, eerlijke liedjes met invloeden uit de alternatieve country en de westcoastmuziek van de jaren ‘70.

  The World Owes Me Nothing is een stuk optimistischer en opgetogener dan de voorganger. Het is een volgende stap in het beginnende oeuvre van een getalenteerde zangeres, gitariste en songschrijfster. Een stap die vanzelfsprekend klinkt maar dat niet was. Lea zal het materiaal live ten gehore brengen met band, maar de nummers zijn gemaakt om ook in kleinere bezetting of zelfs solo herkenbaar overeind te blijven.

  De wereld mag Lea Kliphuis dan niks verschuldigd zijn, na beluistering van haar nieuwe album zal menigeen toch het gevoel krijgen haar enige bewondering of dank verschuldigd te zijn. Lea Kliphuis vertolkt een uniek geluid in de Nederlandse muziek. The World Owes Me Nothing bevestigt die status.

   

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.