Torpedo Theater Agenda

 • De Formule 1 Formule 2018

  maandag 19 maart 2018
  20:30
  € 10,00

  Max

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur. Kan Max Verstappen dit jaar in zijn nieuwe Aston Martin Red Bull RB14 een serieuze gooi naar de wereldtitel doen? En wat is er überhaupt zo meeslepend aan deze sport? Hans van der Klis, schrijver van Dwars door de Tarzanbocht, over alle Nederlandse Formule 1-coureurs, gaat in gesprek met Koen VERGEER, schrijver van De Formule 1-fanaat, Faust Racer en verschillende andere boeken over de sport. M.m.v. sportjournalist Arthur VAN DEN BOOGAARD, die uitlegt waarom Ischa Meijer het beste autosportverhaal ooit schreef. Met andere potentiële gasten wordt nog gesproken. Zeker is wel dat dezer avond de presentatie plaatsvindt van het nieuwe boek van Ziggo-commentator Rick WINKELMAN en Hans VAN DER KLIS, Max Attacks – Formule 1 2018.
  Prachtig extraatje: Martijn VAN DEN BROEK, hoofd collecties bij het Nederlands fotomuseum, heeft van de Erven Ed van der Elsken toestemming gekregen de foto’s te laten zien die Van der Elsken bij de Grand Prixs van Nederland in 1961 en 1971 heeft gemaakt.

  Foto © David Clerihew/Red Bull Content Pool

 • Het Schrijfkabinet met THOMAS HEERMA VAN VOSS en NINA POLAK

  dinsdag 20 maart 2018
  20:30
  € 8,00

  THOMAS EN NINA

  Uren- en urenlang zit ik gebogen
  Over mijn roodhouten schrijfkabinet
  Urenlang staar ik met brandende ogen
  Naar een vergeeld jongedamesportret (...)


  Drs. P; Uit: Ripspiqué

   

  Het Schrijfkabinet is een programma over de techniek, de raadselen en de kunst van het schrijven. Met deze keer Thomas HEERMA VAN VOSS en Nina POLAK. Joubert PIGNON belicht een onterecht vergeten schrijver, Florimond WASSENAAR is De Debutant, en de avond wordt omlijst met sfeervolle live muziek van Pieter KLOP. Tot slot vat Klaas KNOOIHUIZEN uw belevenissen ter plekke samen in een briljant, kort verhaal. Uw scherpzinnige maar warmhartige presentatrice en interviewster: Marijn HEEMSKERK.

   

  Parkeren voor een tientje per avond kan hier.

 • De Mus op woensdag 21 maart - UITVERKOCHT

  woensdag 21 maart 2018
  20:15
  € 6,00

  De Mus

  De Mus op woensdag, de wekelijkse theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten.

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  Deze Mus is uitverkocht. Volgende week weer een nieuwe Mus.

 • JAAP VRIEND - Negen open deuren

  donderdag 22 maart 2018
  16:30
  € 0,00

  De omgeving van de mens is de medemens, dichtte Jules Deelder. En niets is minder waar. Het is de kern van het theatercollege ‘Negen open deuren’, hoe overleef ik de menselijke jungle, van Jaap Vriend.

  In dit interactieve, leerzame maar vooral leuke college met daarin veel persoonlijk lief en leed, neemt JAAP VRIEND van de Vrijwilligersacademie je mee langs negen open deuren, die 'alleen nog even ingetrapt hoeven worden'. Ze staan symbool voor 9 communicatielessen zoals grenzen stellen, nee zeggen (nee!) en luisteren (wat zeg je?), die overal uitstekend van pas kunnen komen.

  Geen overbodige luxe in dit leven, waarin je je elke dag rot communiceert!

  ‘Negen open deuren’ is de tweede theatervoorstelling van Jaap Vriend. Klik hier voor een korte impressie van zijn eerste programma. Jaap is communicatietrainer bij de Vrijwilligersacademie en theatermaker en in dit college komen die twee stromingen mooi samen.

  GEEN OPENBARE KAARTVERKOOP. EEN MIDDAG VAN DE VRIJWILLIGERSACADEMIE.

 • Theater gereserveerd

  vrijdag 23 maart 2018
  17:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Torpedo Taalcafé - Torpedo Language Cafe

  zaterdag 24 maart 2018
  20:00
  € 5,00

  Taalcafe

  Spaanse muziek, Mahou in de hand, bakje olijven op de bar. Torpedo Taalcafé opent vandaag weer zijn deuren voor iedereen die Spaans, Engels of Nederlands wil oefenen. Laat je grammaticaboeken vallen – dit is het echte werk. Kaartjes zijn te reserveren via torpedotaalcafe@gmail.com voor vijf euro inclusief een drankje. Aan de deur betalen (geen pin, alleen contant). Mis het niet! Vamos a pasarlo bomba.

   Música española, una buena Mahou bien fría acompañado de unas aceitunas. Torpedo language cafe abre sus puertas para todo aquel que quiera practicar español, inglés u holandés, suelta tus libros de gramática y práctica con personas nativas en un ambiente agradable y familiar! Puedes reservar tu entrada accediendo a torpedotaalcafe@gmail.com por solo 5 euros con una bebida incluida. Puedes pagarlo en la entrada (no se admiten tarjetas, solo efectivo). No te lo pierdas, vamos a pasarlo bomba! Te esperamos a ti y a tus amigos.

 • JAAP BOOTS - TERUG NAAR ZEE (TRY OUT)

  zondag 25 maart 2018
  15:30
  € 10,00

  Jaap Boots

  Eindelijk! Jaap Boots staat weer op de planken. Als man met gitaar zingt en vertelt hij in Terug Naar Zee (tevens titel van zijn nieuwe, derde cd) over zijn hang naar de zee, het strand en zijn romantische verlangens en idealen. Niet vreemd voor een man die geboren werd in Bergen (NH) waar wel meer kunstenaars zout, schuim en jenever door hun geest voelden waaien. Terug Naar Zee is een spetterende ‘one-man-country-rock-opera’ waarbij de zanger het publiek meeneemt naar de zonnigste stukken van het strand, de donkerste plekken van het bos, de hoogste toppen van het duin en de diepste dalen van onze ziel. Een enerverende muzikale queeste vol Springsteen-bravoure, Tom Waits-vibraties en Johnny Cash-ritmes naar de kern van ons leven. Uiteraard draait Jaap Boots (per slot van rekening oud-VPRO-dj) er weer doeltreffende plaatjes bij en is interactie met het publiek verre van uitgesloten. 


  ‘Volleerd kleinkunstenaar…’ (Gijsbert Kamer, de Volkskrant)