Torpedo Theater Agenda

 • Club Fantasma - UITVERKOCHT

  maandag 9 april 2018
  20:00
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  1. Club Fantasma
 • Theater gereserveerd

  maandag 9 april 2018
  16:00
  € 0,00

  Repetitie Mus 16-17 uur.

 • Van Huilenbroecks Pretpaleis - Een avond met Berend Boudewijn - UITVERKOCHT

  dinsdag 10 april 2018
  20:30
  € 8,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Berend Boudewijn

  Presentator Stef LOKIN ontvangt acteur, regisseur, theaterdirecteur, schrijver en ‘zondagskind’ BEREND BOUDEWIJN (1936) in de nostalgische talkshow Van Huilenbroecks Pretpaleis. Aan de hand van Boudewijns vorig jaar verschenen memoires Ik stond erbij en ik keek ernaar praten zij over zijn lange, rijke carrière, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Natuurlijk is er weer mooi beeldmateriaal en wordt er live gezongen. 

  Pionier van de Nederlandse televisie, Berend Boudewijn, verwierf als presentator van o.a. zijn eigen BB-Kwis en Per Seconde Wijzer grote nationale bekendheid. Hij leidde al op jonge leeftijd de Stadsschouwburg te Amsterdam en was in Den Haag gezelschapsdirecteur. Hij werkte voor de radio, vertaalde drama, schreef columns en een dozijn afleveringen van de succesvolle tv-serie Baantjer. Als regisseur tekende hij nationaal en internationaal voor honderden televisieprogramma’s en in ons land regisseerde hij ontelbaar veel cabaret- en theatervoorstellingen.

  Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa, gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH en Harrie JANSSEN.


 • De Mus op woensdag 11 april

  woensdag 11 april 2018
  20:30
  € 6,00

  De Mus

  De Mus op woensdag, de wekelijkse theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten.

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je overdonderen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/reserveren. Dus niet via onderstaande link.

 • When Anne Frank met Rembrandt, the Amsterdam story - SOLD OUT

  vrijdag 13 april 2018
  20:30
  € 15,00

  SORRY, THERE ARE NO TICKETS AVAILABLE ANY MORE. BUT YOU CAN MAKE A RESERVATION FOR THE WAITING LIST - IN THAT CASE PLEASE INCLUDE YOUR PHONE NUMBER. 

  Jaap Vriend

  Imagine Anne Frank would meet Rembrandt. What would they discuss? Well, why not the place where they lived: Amsterdam. It is the starting point of a sparkling one man theatre show, in which Jaap Vriend tells the intriguing story of the rise of Amsterdam.

  In the Torpedo Theatre, Amsterdam smallest but most beautiful venue, Jaap Vriend leaves the beaten track of tulips, joints and clogs. Instead he narrates the town’s most important historical moments like the miracle of Amsterdam, intertwined with the inspiring biographies of influential inhabitants such as Rembrandt, Spinoza and Anne Frank. Vriend will add a local touch through personal experiences and songs about his beloved Amsterdam. 

  In this show curious visitors or inhabitants of Amsterdam are able to travel through the Amsterdam ages, meet its world-famous celebrities and locations and learn why this world village is known as the most tolerant city in the world.

  Duration 60 minutes. In English. Free Classic Amsterdam Café Snacks. 

  Jaap Vriend
  Jaap Vriend is a stage performer. He is known for his attracting way of storytelling, his sense of humour and his improvisation abilities. He lives and works in Amsterdam and is fluent in English.   
  More information on jaapvriend.nl

 • Matthew Crosby + special guests

  zaterdag 14 april 2018
  20:30
  € 15,00

  Matthew Crosby

  Zaterdagavond 14 april komt Matthew Crosby (bekend van The Common Linnets) voor een ingelast concert naar het Torpedo Theater en hij neemt ook een aantal special guests mee!

  Samen met zijn Common Linnets maatje Jake Etheridge stond Matthew al 3 keer eerder in een uitverkocht Torpedo, maar solo timmert hij ook aardig aan de weg. De afgelopen maanden stond de Amerikaanse singer-songwriter in het voorprogramma van de uitverkochte tour van Jacqueline Govaert en in september is hij te bewonderen op het podium van de 3e editie van het Twentse Tuckerville Festival. Wij verheugen ons er dan ook zeer op om hem weer in ons theatertje te mogen verwelkomen!

  Matthew komt uit een muzikale familie en begon al op jonge leeftijd met het maken van zijn eigen muziek. Zijn afkomst is dan ook goed terug te horen in zijn combinatie van folk en country. In 2016 bracht hij de solo-EP ‘Take Only What You Can Carry In Your Hands’ uit en binnenkort verschijnt er weer nieuw werk van de zanger uit Nashville.
   
   
 • Salon des Chansons: When Chansons meet Jazz

  maandag 16 april 2018
  19:30
  € 10,00

  Wiebke

  Veel Amerikaanse jazzmusici hebben geput uit het rijke erfgoed van het Franse chanson. De aangrijpende melodieën en eigen ritmes lenen zich prachtig voor een herinterpretatie in een geheel andere stijl. Maar omgekeerd hebben ook Franse chansonniers regelmatig in de schatkist van de Amerikaanse jazzstandards gegrepen, en daar een Franse tekst op geplaatst. Wiebke BONNET, zangeres van jazzkwartet FRAZZ en winnares van de Publieksprijs van het Concours de la Chanson Française in 2017, zal samen met pianist Erik VAN TRIEST chansons presenteren van Charles Trenet, Claude Nougaro, Michel Legrand, Nino Ferrer e.v.a., die allen een sterke band met de jazz hebben. Kijk ook op: YouTube.

  Maandelijkse chansonavond, presentatie en chansons à la carte: Christophe CHAPLET. Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.