Torpedo Theater Agenda

 • SCHUURINK - TOEVAL MET PEREN VERGELIJKEN

  vrijdag 30 november 2018
  20:00
  € 8,00

  Duo Schuurink

  'Het eeuwig universum bracht ons hier even samen
  Dat wij daar niks van snappen is niks om ons voor te schamen'

  Schuurink brengt ludiek-filosofische kleinkunst. Toeval met peren vergelijken is een muzikale zoektocht naar de bedoeling van het leven. 

  Op deze speciale avond in het Torpedo Theater presenteren Thijs, Sander en Serge de bezoeker een levendige kijk op het bestaan. Na afloop van de voorstelling 'Toeval met peren vergelijken', trakteren ze op nieuwe liedjes en een preview van het in de maak zijnde programma met conferences en muziek, over GROEI, door Serge. 

  THIJS MENSINK is al geruime tijd actief als muzikaal cabaretier en tekstschrijver. In 2003 stond hij in het duo Krikke & Ikke, in de halve finale van het Leids Cabaretfestival. De liedjes van Thijs worden soms vergeleken met die van Boudewijn de Groot, 'met humor'.
  SANDER SCHUURMAN is gitarist en zingt de 2e stem. Hij is, na eerst veel in rockbands te hebben gespeeld, nu al een aantal jaren vaste begeleider van Marcel Kapteijn (Ten Sharp). Voor Thijs is hij een betrouwbare muzikale steunpilaar.
  SERGE MENSINK (25) is sinds zijn vroege jeugd televisieacteur en voormalig finalist van het Junior songfestival. Een aantal recente livepresentaties deden zijn honger naar het podium weer groeien. 

  De Facade - Duo Schuurink: https://youtu.be/Nb2MKdvL3pM


 • Boekpresentatie De Stervende Stift

  vrijdag 30 november 2018
  16:00
  € 0,00

  16-18 uur. Op uitnodiging.

 • Theater gereserveerd

  zaterdag 1 december 2018
  20:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Het Muziekcollectief: MARINGO BÉRÉNOS and SAMDRYK

  zondag 2 december 2018
  20:30
  € 10,00

  Muziekcollectief

  An amp, a mic, some guitars and a cajon. That’s all there was to create an amazing jam on the fourth floor of an apartment in Amsterdam West. Soon more and more musicians and music lovers came together on the carpet for some improv, leading to two successful Kinky Acoustics rooftop sessions. What started of as a group of enthusiastic people jamming and sharing their own music, recently became a collective of beautiful souls connecting and inspiring each other through music.

  Het Muziek Collectief is a collection of musicians based in Amsterdam. Styles go in all directions, from singer songwriter, to jazz and Brazilian vibes. Improvising and adding new layers to what is already there. Facebook

  TONIGHT:

  MARINGO BÉRÉNOS
  Fusion of brazilian, folk, reggae, indie. His music is uplifting, with beautiful vibes and get people to relax or to start bouncing around the room! The guy makes magic.

  SAMDRYK
  Mix of indie, folk, singer/ songwriter. Beautiful relaxing vibes, giving the room a really warm atmosphere. He creates an amazing setting to be in!

 • Music Night: Jefferson Hamer & The Lasses - UITVERKOCHT

  maandag 3 december 2018
  20:30
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Jefferson Hamer

   

  Jefferson Hamer (Brooklyn, NY) is vooral bekend van de prachtige plaat 'Child Ballads' die hij maakte met Anaïs Mitchell en waarvoor ze de prestigieuze BBC-Folk Award wonnen. Met andere formaties als Session Americana en The Murphy Beds toert hij al jaren de hele wereld over (zo stond hij ook in Paradiso en Tivoli). Dit jaar is hij voor slechts één show in Amsterdam: op 3 december in het Torpedo Theater, met als speciale gasten het Amsterdamse duo The Lasses. 

  Jeffersons vurige, gevoelige stem en virtuoze gitaarspel tonen duidelijk de invloed van jarenlang zingen en spelen op Ierse en Americana-sessies. Die traditie proef je ook in zijn eigen liedjes, die met melodieuze gitaarlijnen en geëngageerde teksten doen denken aan grootheden als Richard Thompson of Gram Parsons. Luister maar eens naar Moving Day.

  In het intieme Torpedo Theater kan er onversterkt worden gespeeld: zo gaat de muziek recht naar je hart. Verwacht mooie verhalen en prachtige liedjes in het bijzonderste theater van Amsterdam. 


 • Torpedo's Podcast Comedy

  dinsdag 4 december 2018
  20:30
  € 5,00

  Poscastcomedy december

  Na de eerste geslaagde avond op 2 oktober staan er vanavond weer 6 comedians en een MC in het Torpedo Theater om nieuwe grappen af te vuren. Na afloop volgt er een podcast waarbij de comedians een inkijkje geven in hun schrijfproces. Weer een top line up met Bart MELIEF, Jim SPEELMANS, Ronald SMINK, Paul SCHOOLDERMAN en 2 talents.

 • De Mus op 5 december

  woensdag 5 december 2018
  20:15
  € 6,00

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. 

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.