Torpedo Theater Agenda

 • ONNO'S GITAARBORDEEL - MELANCHOLIE EN HARDE PIJN - UITVERKOCHT

  zaterdag 15 december 2018
  20:30
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST. 

  Onno

  Onno Voorhoeve speelt en zingt, bijgestaan door gitaarlegende Chris Koenen (zelden of nooit in Amsterdam te bewonderen, dus mis het niet!), Bart Landstra (mondharmonica) en Paul Hofmeister (bas).

  Voorprogramma en backing vocals: de oorstrelende Elma Sisters

  Naast nummers van Randy Newman, Shelby Lynn, Nick Lowe, Taj Mahal en andere grootheden, zal Onno een paar originals ten gehore brengen die hij op bruiloften en partijen nooit mag spelen omdat dat niet ‘gezellig’ is.

  Zo is er een strijdlied dat lijders aan Kerstmis een hart onder de riem wil steken (Arise!), een lied over een rampzalige vakantie op Hawaii (Hell in Honolulu), een nummer over de treurnis van het ouder worden (50 Years) en een walsje over liefde die toch echt wel definitief kapot is (Playing Our Song).

  Dat wordt dus genieten geblazen!

 • Theater gereserveerd

  zondag 16 december 2018
  20:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

 • Club Fantasma - Wintereditie - UITVERKOCHT

  zondag 16 december 2018
  15:00
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Club Fantasma Wintereditie

 • Vom Ku’damm bis zum Leidseplein - BENNO BERLIN & SJOERD BROUWER - UITVERKOCHT

  maandag 17 december 2018
  20:00
  € 15,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST. 

  Chansons und Kabarett-Stücke der 20er und 30er Jahre aus Berlin und Amsterdam

  Benno en Sjoerd

  Wie waren sie produktiv die Chansonkomponisten und -schreiber in den Kabarettkellern der Weimarer Zeit. Unermüdlich lieferten sie immer neues Material für die Diseusen und Chansonniers auf den vielen Bühnen der großen Stadt Berlin. Und nicht nur dort, auch in den anderen europäischen Metropolen waren die kleinen Revuen immens populär. Die Kabaretttheater in Amsterdam waren voll. Und es war nicht nur Masse, sondern es war vor allem geistreich, tief und äußerst witzig.

  In ihrem ersten gemeinsamen Programm bringen Benno Berlin und Sjoerd Brouwer diesen Geist und die Begeisterung dieser besonderen Zeit mit Schwung und Verve auf die Bühne. Kommen, sehen, dabei sein!

  ***

  Wat waren ze productief, de componisten en schrijvers van chansons die werkten voor de cabaretkelders ten tijde van de Weimarrepubliek. Onvermoeibaar leverden ze steeds weer nieuw materiaal aan voor de diseuses en chansonniers die de vele Berlijnse podia bevolkten. Maar niet alleen daar, ook in de andere Europese metropolen genoot het kleine revuetheatergenre een enorme populariteit. De cabarettheaters in Amsterdam zaten continu vol met publiek dat genoot van  spitsvondige teksten, diepzinnigheid en enorm veel humor.

  In hun eerste gezamenlijke programma brengen Benno Berlin en Sjoerd Brouwer de geestigheid en geestdrift van deze bijzondere tijd met schwung en verve op de bühne.

  Komt dat zien, komt dat zien! En horen natuurlijk...

 • Theater gereserveerd

  woensdag 19 december 2018
  18:00
  € 0,00

  Redactie De Mus. Geen kaarten beschikbaar.

 • Theater gereserveerd

  donderdag 20 december 2018
  19:00
  € 0,00

  Er zijn geen kaarten beschikbaar.

 • Theater gereserveerd

  donderdag 20 december 2018
  16:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.