Torpedo Theater Agenda

 • Theater gereserveerd

  donderdag 20 december 2018
  19:00
  € 0,00

  Er zijn geen kaarten beschikbaar.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • Torpedo Taalcafé - Torpedo Language Cafe

  vrijdag 21 december 2018
  20:30
  € 5,00

  Taalcafe

  Spaanse muziek, Mahou in de hand, bakje olijven op de bar. Torpedo Taalcafé opent vandaag weer zijn deuren voor iedereen die Spaans, Engels of Nederlands wil oefenen. Laat je grammaticaboeken vallen – dit is het echte werk. Kaartjes zijn te reserveren via torpedotaalcafe@gmail.com voor vijf euro inclusief een drankje. Aan de deur betalen (geen pin, alleen contant). Mis het niet! Vamos a pasarlo bomba.

  Música española, una buena Mahou bien fría acompañado de unas aceitunas. Torpedo language cafe abre sus puertas para todo aquel que quiera practicar español, inglés u holandés, suelta tus libros de gramática y práctica con personas nativas en un ambiente agradable y familiar! Puedes reservar tu entrada accediendo a torpedotaalcafe@gmail.com por solo 5 euros con una bebida incluida. Puedes pagarlo en la entrada (no se admiten tarjetas, solo efectivo). No te lo pierdas, vamos a pasarlo bomba! Te esperamos a ti y a tus amigos.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • When Anne Frank met Rembrandt, the Amsterdam Story

  zaterdag 29 december 2018
  20:30
  € 15,00

  When Anne Frank met Rembrandt

  Imagine Anne Frank would meet Rembrandt. What would they discuss? Well, why not the place where they lived: Amsterdam. It is the starting point of a sparkling one man theatre show, in which Jaap Vriend tells the intriguing story of the rise of Amsterdam.

  In the Torpedo Theatre, Amsterdam smallest but most beautiful venue, Jaap Vriend leaves the beaten track of tulips, joints and clogs. Instead he narrates the town's most important historical moments like the miracle of Amsterdam, intertwined with the inspiring biographies of influential inhabitants such as Rembrandt, Spinoza and Anne Frank. Vriend will add a local touch through personal experiences and songs about his beloved Amsterdam.

  In this show curious visitors or inhabitants of Amsterdam are able to travel through the Amsterdam ages, meet its world-famous celebrities and locations and learn why this world village is known as the most tolerant city in the world.

  Duration 60 minutes. In English. Free Classic Amsterdam Café Snacks.

  Jaap Vriend
  Jaap Vriend is a stage performer. He is known for his attracting way of storytelling, his sense of humour and his improvisation abilities. He lives and works in Amsterdam and is fluent in English.

  Buy your tickets here (eventbrite)

  or

  reserve your tickets by sending an email to reserveren@torpedotheater.nl or call 020-4284993
  (or click on the red field on the right)

  or

  first watch the promo.

   

  Some reviews:

  Fantastic performance. Very intelligently written piece, original and creative! Would highly recommend it. Tati from Ireland

  The stories about the city that surrounds you gave us the chance to experience the city from a new angle. We can warmly recommend visiting Jaap's funny, entertaining and informative show. Torsten from Germany

  We really enjoyed Jaap's show! The atmosphere in the theatre with live piano music is really great! Recommended to everyone who wants to spend a nice night out and who wants to learn more about Amsterdam. Pato from Argentina

  Wonderful, fun, informative show and a unique experience in the heart of Amsterdam! Highly recommend! Kate from the United States

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • De Mus op woensdag 9 januari

  woensdag 9 januari 2019
  20:15
  € 6,00

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • De Mus op woensdag 16 januari

  woensdag 16 januari 2019
  20:15
  € 6,00

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • PROFESSOR EITJE

  vrijdag 18 januari 2019
  20:30
  € 12,50

  Huize Linda presenteert Professor EITJE naar Johnny van Doorn alias Professor Eitje                                        

  Stef

   

  Professor Eitje raast vanaf de fifties langs de sixties met veel muziek van Frank Zappa  door zijn levensverhaal. Langs zondagsrust, LSD, vrije liefde, geluidspoëzie, publieks-beschimping en valse sixties nostalgie tot onze hedendaagse terras-existentialisten. 

  U bent gewaarschuwd: Johnny is terug!   

  Idee, script en spel: Stef van den Eijnden   
  Regie-advies: Michael Helmerhorst.

   Johnny van Doorn (44-91) was als ‘The Selkicker’ in de sixties de eerste ‘performing poet’, die met veel dynamiek optrad en voor opschudding zorgde. Vanaf de jaren 70 zette hij dit imago van zich af en schreef hij ingetogen maar met veel humor over zijn leven. Ook las hij zijn werk voor op VPRO radio en verscheen hij in het programma ‘Herenleed’ op tv en in het theater.

  In de Theaterkrant, 2018 De Parade, schreef Kester Freriks:
  'Van den Eijnden heeft een treffende voordracht. Met zijn langgerekte gestalte lijkt hij in niets op de meer gedrongen figuur van Van Doorn. Hij danst en beweegt. Schitterend is zijn persiflage op de bebrilde, pijprokende intellectuelen die naar avant-gardistische free jazz luisterden.'

  Professor Eitje is beslist een acceptabele hommage aan het fenomeen Johnny van Doorn. Alles scheert voorbij, zelfs het choquerende en befaamde ‘Kom toch eens klaar klootzak’.

   Stef van den Eijnden maakte eerder literair muziektheater.
  Tot 2001 met De Gebroeders Flint, daarna met Huize Linda:
  www.theaterhuizelinda.nl

        

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • De Mus op woensdag 23 januari

  woensdag 23 januari 2019
  20:15
  € 8,00

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis