Torpedo Theater Agenda

 • Music Night: Björn van der Doelen (solo)

  zaterdag 20 april 2019
  20:30
  € 15,00

  Björn

  Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z'n laatste album "Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd" alweer vijf albums verder.

  Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016) , een theatertour met z'n band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat Van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.

  Over hoe vaak hij pas om 6 uur 's ochtends thuis kwam, alle kroegen al lang dicht. Over hoe hij nu pas inziet hoe eenzaam zij toen moet zijn gewist. Over hoe hij die apenrots moest beklimmen als een man. En over hoe zij hem tenslotte, zonder nog een woord, weer in haar armen neemt zoals alleen een vrouw da kan.

  Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.

  Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht!

   

  Foto: Ellen Jeurissen

 • Theater gereserveerd

  zondag 21 april 2019
  19:00
  € 0,00

  Kaarten op uitnodiging.

 • PODCASTCLUB aflevering 11 - Het Instituut voor Huisgeluid

  dinsdag 23 april 2019
  20:00
  € 5,00

  Podcastclub april

  Deze editie wordt de meest audio-kunstzinnige podcastclub tot nu toe! Elise ’t Hart is geluidskunstenaar en richt zich met haar Instituut voor Huisgeluid op geluiden uit de huiselijke omgeving. Afgelopen half jaar dook zij in het audioarchief van het Meertens Instituut en maakte ze de podcast Hoe Klinkt de Tijd. In deze podcastclub duiken we samen met Elise in haar werkwijze én het archief van het Meertens-Instituut.

  PodcastClub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor Podcasts. Iedere maand staat een andere podcast centraal. Stel je vragen aan de maker, uit je lof en kritiek en praat na met medepodcastfanaten. Daar wil je bijhoren! Luister ook naar de Podcastclub Podcast.
 • De Mus op woensdag 24 april

  woensdag 24 april 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link

 • Salon des Chansons avec Mélanie Pècher

  maandag 29 april 2019
  20:00
  € 11,00

  Melanie

  Maandelijks chansonsprogramma met voor de pauze chansons à la carte door presentator Christophe CHAPLET. Deze keer: Les chansons du printemps et de la joie, oftewel liedjes van de lente en de vrolijkheid, chansons die nog steeds groen zijn.
  Après: Mélanie PÈCHER, winnares van de Prix du Public TV5MONDE op het Concours de la Chansons 2019.
  Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN

 • De Mus op woensdag 1 mei

  woensdag 1 mei 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link

   

  woensdag 1 mei • Finale Powerpoint Karaoke

  20.00 uur • 6,50 euro
   

  Finale Powerpoint Karaoke: Wie improviseert zich het beste door de slides heen? • met Oscar Smit, Oscar Haude, Lennart Persoon en Eva Steenhuizen
   

  Woezels: Muzikale omlijsting door onze favoriete band aller tijde
   

  Tim Kuis: huismus-ikant • piano • speeltje warm • want er is pas een fuif als Tim Kuis is 


 • Les Polissons de la chanson

  donderdag 2 mei 2019
  20:30
  € 12,00

  Polissons

  Een gitaar, stemmen, een contrabas. Les Polissons de la chanson spelen en zingen altijd liefdesliedjes, vaak grappige liedjes en mooie en sensuele liedjes de rest van de tijd.
  Maak een reisje met ze naar de cafés en cabarets van Saint-Germain-des-Prés en ontmoet Boris Vian, Barbara, Georges Brassens, Léo Ferré, Serge Gainsbourg...  

  Une guitare, des voix, une contrebasse! Les de la chanson jouent et chantent des chansons d’amour toujours, des chansons d’humour souvent, des chansons belles et sensuelles le reste du temps.
  Embarquez avec eux pour une échappée dans les caves de Saint-Germain-des-Prés et dans les cabarets parisiens, à la rencontre de Boris Vian, Barbara, Georges Brassens, Léo Ferré, Serge Gainsbourg… 

  Les artistes :
  Luigi Venbetto : Chant, guitare
  Lola Bebop : Chant
  Rozza di Caprio : Percussions, chœurs
  Désiré Corderède : Contrebasse