Torpedo Theater Agenda

 • De Mus op woensdag 3 april

  woensdag 3 april 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link

 • Theater gereserveerd

  donderdag 4 april 2019
  10:00
  € 0,00

  Opnames BNN/VARA 10:00 - 18:00. Geen kaarten beschikbaar.

 • Le chêne et le roseau - De fabels van La Fontaine

  donderdag 4 april 2019
  20:00
  € 15,00

  Fabels  

  Achttien fabels, geïllustreerd, voorgedragen en gespeeld door Christophe CHAPLET en Thierry LOUYAT. Jean de la Fontaine is een parel van de Franse literatuur - een voorstelling waarin je de geestige, wrede danwel filosofische fabels van een van de beste observatoren van mens en dier (her)ontdekt.

  Dix huit fables montrées, dites et jouées par Christophe CHAPLET et Thierry Louyat . La Fontaine est l'auteur d'un des trésors de la littérature et c'est aussi merveille que de le dire et de l’ouïr... Un spectacle pour redécouvrir ces fables philosophiques, ravissantes ou cruelles d'un observateur inégalé de la nature humaine et du monde animal.

 • Kop of Munt

  vrijdag 5 april 2019
  20:30
  € 16,00

  Twintig jaar verslaafd, nu tien jaar clean. Arjan brengt zijn levensverhaal in het theater.

  Kop of Munt

  Na tien jaar vergeving vragen en sorry zeggen, is het tijd om uit te reiken naar anderen.  Om hen de spiegel voor te houden.  Hoe een leven met twee gezichten ook twee waarheden kan bevatten.  Om dit te begrijpen moeten we het eerst willen zien.

  Hij vergokte geld van anderen, tonnen in totaal. Schokkend, zeker als je een prominent politicus bent, met ook nog vooraanstaande rollen binnen kerk en andere stichtingen. Arjan van Essen heeft er binnen zijn godshuis schuldbelijdenis voor gedaan en onderwierp zich daarbuiten aan vijf jaar schuldsanering. En nu is het tijd voor ‘Kop of Munt’ een theaterproductie over zijn aangrijpende levensverhaal: de gokverslaafde die zichzelf speelt. Samen met Maretty van den Mosselaar brengt hij dit verhaal op de planken. De prèmiere van 'Kop of Munt' was in zijn woonplaats Gouda  binnen drie dagen uitverkocht. Ook voor de tweede voorstelling in december vlogen de kaarten de deur uit. Vandaag komt Kop of Munt naar het Torpedo Theater.

 • Kleinste Theaters van Nederland Tour | Astronaut - UITVERKOCHT

  zaterdag 6 april 2019
  20:00
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

   Astronaut

  Naar aanleiding van hun optreden in Paradiso, tijdens de finale van De Grote Prijs van Nederland, sprak de jury met lof over de teksten van Astronaut: ‘Mooie filosofische teksten met een nuchterheid uit de Achterhoek. We zien Astronaut graag terug in het theater’. En dat is dan ook precies wat ze gaan doen in 2019. In april spelen ze in de meest unieke en kleinste theaters van Nederland. Eerder speelden ze al in het voorprogramma van Brigitte Kaandorp, stonden ze in de finale van De Grote Prijs van Nederland, wonnen ze de publieksprijs bij het In De Diamentfabriek Festival & hadden ze hun radiodebuut op 3FM. Nu gaan ze vooral doen wat ze niet laten kunnen: met hun eigen show de kleinste theaters van Nederland plat spelen!

  ZAAL OPEN: 19:30.

  > INCLUSIEF (CADEAUTJE) DE NIEUWE EP>

 • Theater gereserveerd

  zondag 7 april 2019
  16:00
  € 0,00

  16-20 uur. Geen kaarten beschikbaar.

 • Marcel Harteveld: Weet ik veel (try out)

  maandag 8 april 2019
  20:30
  € 10,00

  Marcel Harteveld

  Je kunt ‘m kennen! Als een van het duo Harteveld & Fretz, of omdat je Soldaat van Oranje – De Musical hebt gezien. Ook speelde hij in Danni Lowinski en SpangaS en bovendien was hij kandidaat bij De Beste Singer-songwriter van Nederland. 

  Het komend seizoen werkt hij aan nieuwe liedjes, nieuwe verhalen, nieuwe grappen.. op weg naar een nieuwe avondvullende voorstelling. In drie porties op maandagavonden in het knusse Torpedo Theater. En wat daar uiteindelijk uit moet komen? Weet ik veel!

  Ook op maandag 4 maart & maandag 6 mei!

   

  Foto: Julian Freyberg