Torpedo Theater Agenda

 • De Mus op woensdag 27 november

  woensdag 27 november 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.

  Meer informatie over deze aflevering volgt maar reserveren kan alvast...

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • DE DUO'S - JP den Tex en Vera van der Poel

  donderdag 28 november 2019
  20:00
  € 10,00

  Vera en JP

  De Duo’s is een maandelijks terugkerend muzikaal interviewprogramma (elke vierde donderdag van de maand), waarin JP Den Tex één van zijn favoriete artiesten ‘uithoort’ en zijn/haar carrière tegen het licht houdt.  Een nieuw format waarin bijna ‘en passant’ mooie muziek wordt gemaakt. Zowel verzoeknummers van JP (voor zijn gast) als spannende, onverwachte duetten. De eerste 2 afleveringen - met acteur/zanger Jim de Groot en schrijver/muzikant Klaas ten Holt - werden door het publiek zeer gewaardeerd.

  Op donderdag 28 november is singer-songwriter Vera van der Poel aan de beurt. Vera heeft al een veelkleurige carrière achter de rug. Zo was zij ooit zangeres in de triphop formatie Mimezine, speelde zij met uiteenlopende grootheden als het Zapp String Quartet, het New Cool Collective en The Nits en maakte zij deel uit van funksoul groep Beeswamp, samen met haar al even talentvolle zus Beatrice. Met die laatste doet zij vandaag de dag nog steeds succesvolle Abba en Chic tributes. In 2012 verscheen Vera’s veel geprezen eerste solo album 'Love And Taboo', waarover het NRC schreef dat het een wonder van ‘pure pop met een jazzy inslag’ was. En Muziekkrant OOR had het over een kristallen bol, ‘waarin je steeds meer gaat horen, naarmate je vaker luistert’.  Op 'Love And Taboo' staat overigens ook een duet met haar gastheer van deze avond, het schrijnende  'Meant To Be'. Maar al eerder hadden beiden - op JP’s  'American Tune' (2009) - een swingende duet laten horen, muzikaal zit het alvast wel goed met die twee! Daarnaast delen beiden een grote bewondering voor de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell, rond wie Vera binnenkort een avondvullend  theaterprogramma gaat maken. Ook uit die muzikale hoek mogen we dus iets verwachten. Vera’s tweede solo album 'Time Versus Time' kwam uit in februari 2017, was iets rauwer dan haar eersteling en kreeg opnieuw goede kritieken. Naast haar activiteiten als zangeres en singer-songwriter geeft Vera van der Poel ook nog les aan het Haarlemse conservatorium. Kortom, een heerlijk veelzijdige gast om de winter mee in te luiden: het belooft opnieuw een warme, intense avond te worden bij de Duo’s!

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • ONNO'S GITAARBORDEEL: VOYAGE OF LOVE

  vrijdag 29 november 2019
  20:30
  € 12,50

  Voyage of Love

  De deuren van het gitaarbordeel gaan weer open! Ook dit jaar is het weer gelukt de voltallige Songbirds bij elkaar te krijgen. Ze nemen u mee op een wonderbaarlijke muzikale reis naar de verste uithoeken van het heelal, een schaamteloze 'voyage of love' naar plaatsen als Kingston, Honolulu, Montreal, Egypte, India, de Melkweg, maar ook naar heel vreemde oorden als Trumpland en het Verdeeld Koninkrijk. Een geestverruimende trip van jewelste, en u mag mee!

  Tip: reserveer tijdig.

  De songbirds crew:
  Eline Wijstma: zang
  Maaike Voorhoeve: zang/percussie/ukelele/synthesizer
  Chris Koenen: gitaar/zang
  Bart Landstra: mondharmonica/bansuri/percussie/zang
  Paul Hofmeister: bas
  Onno Voorhoeve: gitaar, zang

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • ONNO'S GITAARBORDEEL: VOYAGE OF LOVE

  zaterdag 30 november 2019
  20:30
  € 12,50

  Voyage of Love

  De deuren van het gitaarbordeel gaan weer open! Ook dit jaar is het weer gelukt de voltallige Songbirds bij elkaar te krijgen. Ze nemen u mee op een wonderbaarlijke muzikale reis naar de verste uithoeken van het heelal, een schaamteloze 'voyage of love' naar plaatsen als Kingston, Honolulu, Montreal, Egypte, India, de Melkweg, maar ook naar heel vreemde oorden als Trumpland en het Verdeeld Koninkrijk. Een geestverruimende trip van jewelste, en u mag mee!

  Tip: reserveer tijdig.

  De songbirds crew:
  Eline Wijstma: zang
  Maaike Voorhoeve: zang/percussie/ukelele/synthesizer
  Chris Koenen: gitaar/zang
  Bart Landstra: mondharmonica/bansuri/percussie/zang
  Paul Hofmeister: bas
  Onno Voorhoeve: gitaar, zang

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • DOEN MOET JE DOEN

  zondag 1 december 2019
  15:00
  € 15,00

  Theatraal liedprogramma door Nien Besselink en Sjoerd Brouwer 
   
  Ik heb genoten van jullie optreden. Dol komisch en muzikaal heel sterk! (Bezoeker over De Tiende van Nien) 

  Doen 

  Als je iets graag wilt doen, doe het dan ook. Laat je door niets en niemand tegenhouden... ook niet door jezelf. Inspiratiebron voor deze voorstelling is Jacquelien de Savornin Lohman, die eind vorig jaar overleed. Zij begon op haar zeventigste met het maken van cabaretprogramma’s en werd zo de oudste cabaretière van Nederland. Haar lijflied Doen moet je doen! is de titel van het nieuwe programma van Nien en Sjoerd, waarbij het publiek wordt meegevoerd langs juweeltjes uit het kleinkunstrepertoire, van Annie M.G. Schmidt, Jasperina de Jong, Adèle Bloemendaal tot Jules de Corte. Sommige bekend, andere minder bekend. 
   
  Nien en Sjoerd hebben elkaar in 2009 ontmoet, toen ze meewerkten aan het programma Natuurlijk Nederlands. Sindsdien zijn ze blijven samenwerken en hebben ze veel opgetreden. Na Zing dan, Zin om te zingen, De tiende van Nien en Lef is Doen moet je doen! hun vijfde liedprogramma. 
   
  Ze treden op in kleine theaters, bij feesten, huisconcerten en zorgcentra. Inmiddels hebben ze zo'n negentig liedjes op hun repertoire staan. 
   
  Laat je verrassen en kom kijken en luisteren! 
   
  Voor meer info: www.hetluisterlied.nl. 

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • SMOKING WORDS - by RANDALL

  maandag 2 december 2019
  20:20
  € 7,50

  Zaal open 19:45. LET OP: kaarten alleen via deze link van EVENTBRITE.

  Randall

  Tijdens Smoking Words neemt RANDALL u mee in zijn wereld. Zijn denkwereld is gevat, ontroerend en grappig. De drijfveer van zijn positieve manier van handelen en simpel blijven denken in het leven vormt de basis van zijn wereld. Wie O-Dog als entertainer kent, kent Randall nog niet! en heeft hem nooit horen dichten of spreken. Je ontmoet Randall, de rustige persoon achter zijn Positieve Energie die hij nu op een intieme, persoonlijke, manier zal delen. Na een jaar vol botbreuken was hij verplicht zich zelf Uit te zetten. Deze tijd van realiteit-checkups vol twijfels en weinig positiefs heeft hij verwerkt en verwoord. En dat resultaat kan iedereen voor het eerst horen in zijn theaterdebuut - intiem en positief in het kleinste theater van Nederland.

  www.positieveenergieonline.nl
  YouTube 'SMOKING WORDS'

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • Theater gereserveerd

  dinsdag 3 december 2019
  19:00
  € 0,00

  Geen kaarten beschikbaar.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis