Torpedo Theater voorstelling

Van Huilenbroecks Pretpaleis: Rob van de Meeberg - UITVERKOCHT

dinsdag 11 april 2017
20:30
€ 7,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Meeberg

Voor de Jordanese snik draait hij zijn hand niet om. Eind vorig jaar vierde hij nog Kerstfeest in de Jordaan. Binnenkort staat hij weer op de planken met een muzikaal eerbetoon aan de Nederlandse vertolker van het Yiddische lied, Leo Fuld. Hij schuwt het oproer niet, maar zingt net zo gemakkelijk een chanson van Brel, bracht Beethoven tot leven en leerde ons Wim Kan kennen; hij is zanger, cabaretier, regisseur en schrijver, maar bovenal acteur.

Presentator Stef Lokin ontvangt ROB VAN DE MEEBERG (Arnhem, 1944). Over een jongen die niet naar de toneelschool mocht, maar wel muziek mocht maken. Die debuteerde bij Jaap van der Merwe. Al meer dan 50 jaar op de planken staat. Die ieder lied als acteur benadert. 'Dat is nou eenmaal zo, als je een achtergrond hebt als de mijne: als je toneel speelt, wil je zingen – en als je zingt, wil je toneelspelen.' Natuurlijk wordt er ook gezongen, door o.a. BOB FOSKO.

Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa. Hier vind je Van Huilenbroecks Pretpaleis op Facebook. Een programma van Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Maarten EILANDER en Sjaak ROODENBURG. Productie en publiciteit: Anita GUNDLACH. Techniek: Harrie JANSSEN.