Torpedo Theater voorstelling

VAN HUILENBROECKS PRETPALEIS: NIEMAND ZO AARDIG ALS HIJ - UITVERKOCHT

dinsdag 9 mei 2017
20:30
€ 7,50

DIT PROGRAMMA IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Harry Bannink

Presentator Stef Lokin onvangt journalist en muzikant Ton Ouwehand (Amsterdam, 1954). Ouwehand was van 1983 tot 2015 kunstredacteur van De Twentsche Courant Tubantia en is een groot liefhebber van het werk van componist en pianist HARRY BANNINK. Onlangs verscheen het eerste deel van zijn tweeluik Niemand zo aardig als hij, over leven en werk van de geliefdste componist van Nederland. In september verschijnt deel 2, waarin hij kenners en liefhebbers van het werk van Bannink interviewde, zoals Aart Staartjes, Joost Prinsen, Loes Luca en muzikanten en vele anderen. Speciaal voor de bezoekers van ons Pretpaleis doet Ouwehand vast een boekje open.

Componist en Bannink-kenner Joost Kleppe vertelt welke muzikale sporen Bannink heeft achtergelaten en tekstschrijver Jan Boerstoel vertelt fraaie anekdotes. Zangeres Daphne Groot en zanger Sander Volders trakteren u op twee van zijn mooiste liedjes. Het wordt een fijne avond over de man die onze jeugd muzikaal bepaalde.

Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa en wordt gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Maarten EILANDER, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH en Harrie JANSSEN.