Torpedo Theater voorstelling

Music Night: WOUTER MOL, STERRE WELDRING, LION'S DEN

vrijdag 10 november 2017
20:30
€ 8,00

Wouter Mol, Sterre Weldring en Lion's Den

WOUTER MOL
Een optreden van Wouter Mol is ruimtelijk, ongrijpbaar en ontvouwt zich gedurende de show van verstild naar expressief. Wouter Mol (zang/gitaar), Maartje Gilissen (harp) en Margot Kersing (viool) wonnen in november de SENA Grote Prijs Van Rotterdam 2016 in de categorie Singer-Songwriter. Waar Wouter eerst alleen was, heeft Wouter Mol zich nu ontwikkeld tot een driekoppig performance team. ‘Kom uit je schulp en kijk eens naar binnen bij Wouter Mol!’

STERRE WELDRING
Sterre Weldring is een 20-jarige singer-songwriter uit Alkmaar en sinds haar 15e actief in de muziek. Ze studeerde het afgelopen jaar in Brighton aan muziekschool BIMM, en speelde op verschillende plekken als Paradiso, de Melkweg en Sofar Londen. Met haar oprechte en melancholische stemgeluid vertelt ze verhalen over alle soorten liefde en relaties. Haar muziek valt het beste te omschrijven als folk/pop, met als voornaamste invloeden LP, Tom Odell en Rhodes.

LION'S DEN

Met zijn magische wenkbrauwen, poetische teksten en sfeervolle sound (The Daily Indie) neemt zanger en gitarist Matthieu Huijser het publiek mee met zijn lo-fi-liedjes aangevuld door de piano, live gespeeld door Martin van der Heide. Lion’s Den speelt sferische folk met invloeden van onder andere Wilco, Bob Dylan en Devendra Banhart. Met de eerste EP ‘Vaporize’ op zak heeft Lion’s Den al een mooie reeks shows en festivals op zijn naam staan.