Torpedo Theater voorstelling

Boekenclub Het Nachtkastje: Karen Slaughter

donderdag 7 december 2017
20:30
€ 7,50

Nachtkastje

De kop is eraf. De allereerste editie van Het Nachtkastje (5 oktober) is een feit - een nu al legendarische aflevering. Deze keer is de jongste Karin Slaughter aan de beurt: Goede dochter. Die gaan we op vandaag aan nadere inspectie onderwerpen, wederom met de rubrieken de Recensent, de Voorlezer, het Detail, het Lezerspanel, het Hoorspel, de Quiz en wat dies meer zij.

En... speciaal voor deze gelegenheid houden we een verhalenwedstrijd: wie schrijft het bloedstollendste en hartverwarmendste thrillerverhaal (maximaal 1500 woorden)? Het winnende verhaal wordt deze avond voorgelezen, al dan niet door de schrijver zelf. De winnaar wordt niet alleen gelauwerd met eeuwige roem, ook het unieke Nachtkastjescadeau zal haar/hem ten deel vallen. Klim in de pen! Laat ons lezen en huiveren! En stuur je verhaal vóór 1 december naar nachtkastjeintorpedo@gmail.com

Of je nou wel of niet meedingt naar de hoofdprijs: 7 december belooft een ijzingwekkende en onvergetelijke avond te worden. Ook spannend als je het boek niet hebt gelezen. Verras ons met je verpletterende verhaal of verblijd ons met louter je aanwezigheid, we kijken ernaar uit.

Presentatie en redactie: Maaike LANGE en Jorine LAMSMA. Elke eerste donderdag van de maand.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis