Torpedo Theater voorstelling

VBVB Kennissessie

donderdag 19 oktober 2017
14:30
€ 0,00

Algemene Verordening Persoonsgegevens – Wat nu?

Per 25 mei 2018 gaat er het een en ander veranderen voor alle organisaties in Europa: de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Deze wetgeving bestaat eigenlijk al, maar organisaties hebben tot 25 mei 2018 de tijd om aan alle voorwaarden te voldoen.

Wat zijn dat voor voorwaarden? Wie moet wat precies gaan regelen? Hoe belangrijk is dit nu eigenlijk? Allemaal vragen waar we een antwoord op gaan proberen te geven. Deze sessie is bedoeld voor directieleden, MT-leden en (beleids)medewerkers die de naleving van privacyregelgeving in hun takenpakket hebben.

Tijdens het programma zullen twee sprekers aan bod komen:

  • Tom Arntz, advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht bij Citius Advocaten. Hij zal de nieuwe wet toelichten en de gevolgen daarvan benoemen.
  • Berend van Bemmel, directeur van VBVB ICT. Hij zal uiteenzetten wat wij ten aanzien van onze diensten zullen voorbereiden en regelen.

programma:
14:30 – Inloop met koffie en thee
15:00 – Aanvang programma
17:00 – Borrel
17:30 – Einde

 

VBVB

VBVB is de hoofdsponsor van het Torpedo Theater. En dat is een sponsorschap waar wij van het theatertje behoorlijk trots op zijn. VBVB is hét IT-bedrijf voor het MKB en de culturele sector in de Randstad.