Torpedo Theater voorstelling

Aidan & the Wild | Ember Weir (UK) | Judy Blank

zondag 25 februari 2018
20:30
€ 8,00

Aidan & the Wild

Aidan & the Wild is de act rondom singer-songwriter AIDAN. Verwacht virtuoos gitaarspel, een zachte stem en een mix van folk, americana en catchy hoeken. Met tweemaal het Naked Song festival, aftershows voor Douwe Bob en Mister and Mississippi in het verleden en deelname aan de Grote Prijs van Nederland in het heden staat er een hoop te gebeuren!
***
De 21-jarige uit LOUIS COUPE trekt zich weinig aan van de regels. Van de folky Bon Iver tot aan de ruige rocksounds van Queens of the Stone Age, door zijn zeer uiteenlopende inspiratiebronnen en de pure passie en emotie in zijn liedjes levert hij een kenmerkende mix van gitaren, toetsen, synthesizers en orkestklanken. Het afgelopen jaar tourde hij samen met Dan Owen door heel Europa en werkt hij in eigen land met zijn band Ember Weir.
***
Na deelname aan de Beste Singersongwriter van Nederland was JUDY BLANK op zoek naar zichzelf. Wie dat was vond ze uiteindelijk in Amerika. Gewapend met een gitaar zet ze een andere sound neer dan voorheen. Met haar nieuwe liedjes deelt ze haar hersenspinsels op een houten veranda in Lake Arthur, laat ze je proeven van met suiker bestoven beignets in New Orleans en bezingt ze dagelijkse strubbelingen met een stem waar je kippenvel van krijgt. Ondertussen heeft ze plekken als Lowlands, Pinkpop, Paradiso en Tivoli al op haar naam staan.
***