Torpedo Theater voorstelling

Van Huilenbroecks Pretpaleis - Een avond met Berend Boudewijn - UITVERKOCHT

dinsdag 10 april 2018
20:30
€ 8,00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Berend Boudewijn

Presentator Stef LOKIN ontvangt acteur, regisseur, theaterdirecteur, schrijver en ‘zondagskind’ BEREND BOUDEWIJN (1936) in de nostalgische talkshow Van Huilenbroecks Pretpaleis. Aan de hand van Boudewijns vorig jaar verschenen memoires Ik stond erbij en ik keek ernaar praten zij over zijn lange, rijke carrière, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Natuurlijk is er weer mooi beeldmateriaal en wordt er live gezongen. 

Pionier van de Nederlandse televisie, Berend Boudewijn, verwierf als presentator van o.a. zijn eigen BB-Kwis en Per Seconde Wijzer grote nationale bekendheid. Hij leidde al op jonge leeftijd de Stadsschouwburg te Amsterdam en was in Den Haag gezelschapsdirecteur. Hij werkte voor de radio, vertaalde drama, schreef columns en een dozijn afleveringen van de succesvolle tv-serie Baantjer. Als regisseur tekende hij nationaal en internationaal voor honderden televisieprogramma’s en in ons land regisseerde hij ontelbaar veel cabaret- en theatervoorstellingen.

Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa, gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH en Harrie JANSSEN.