Torpedo Theater voorstelling

Boekenclub Het Nachtkastje met TED VAN LIESHOUT

zondag 25 maart 2018
20:00
€ 7,50

Boekenclub

Op ons nachtkastje liggen boeken soms jarenlang stof te vergaren, het is weer de hoogste tijd om één boek van de stapel te halen. Op zondag 25 maart om 20.00 uur is er een nieuwe aflevering van onze theatrale boekenclub Het Nachtkastje, deze keer over de prachtige dichtbundel ‘Mijn botjes zijn bekleed met deftig vel’ van Ted van Lieshout.

Met boekenliefhebber en jeugdliteratuurspecialist Jaap FRISO praten we over typische Ted van Lieshout thema's als lijf, liefde en moeder, en proberen we deze dichtbundel te plaatsen in de Nederlandse literatuur.

Ons Lezerspanel zal de bundel van alle kanten onder de loep nemen, poëzieliefhebber en dichtend arts Coes DELPRAT recenseert de bundel, Ted VAN LIESHOUT zelf geeft acte de présence, en verder gaan we, zoals gewoonlijk, enorm de diepte in met de rubrieken de Voorlezer, het Hoorspel en de Quiz.

Heb je een favoriet gedicht van Ted van Lieshout, dan nodigen we je van harte uit om op de zeepkist te klimmen en het voor te komen lezen (spontaan, of laat het ons vooraf even per mail weten).

Reserveren is sterk aanbevolen en kan eenvoudig via nachtkastjeintorpedo@gmail.com; de entree is € 7,50.

Het staat ieder instant boekenclublid vrij het boek al dan niet vooraf te lezen. Tip voor de competitieve bezoeker: om de quiz te winnen helpt het natuurlijk als je het boek wél hebt gelezen.

Nota Bene: deze keer beginnen we om 20.00 uur; en vergeet niet dat die nacht de zomertijd is ingegaan! Vanaf 19.30 uur is de kassa open.

Boekenclub het Nachtkastje is een programma van Jorine Lamsma en Maaike Lange.


Parkeren voor een tientje per avond kan hier.