Torpedo Theater voorstelling

SPOTVOGELS - een vrolijke vogelavond met Saskia van LOENEN, Jean-Pierre GEELEN en Remco DAALDER

maandag 7 mei 2018
20:30
€ 8,00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Spotvogels

Jean-Pierre GEELEN en Saskia van LOENEN schreven het onlangs verschenen juweeltje Spotvogels, ‘de vrolijke veldgids over vogels en vogelaars’. Samen met de Amsterdamse stadsecoloog Remco DAALDER zijn zij de gasten op deze door Michiel EIJSBOUTS gepresenteerde avond. Speciale gast: Tom AMERICA, onder meer bekend van zijn prachtuitvoering van Jan Hanlo's DE MUS en het door hem voor Kinderen voor Kinderen geschreven DOMME DOMME DODO. Muzikale omlijsting: Pieter KLOP.
Met ook: Vogelfoto's. Vogelverhalen. Vogelfilmpjes. Meerkoeten en andere Amsterdamse vogels. Exotisch: de jacht naar endemische vogelsoorten op de Canarische elanden. De Tenerife pimpelmees! De Canarische Tjiftjaf! Echte wilde Duitse hippies! De laurierduif EN de Tenerifse reuzenhagedis! Kortom, wacht niet te lang met reserveren, vogelvrienden - voor wat wel eens het ornithologische hoogtepunt van het jaar zou kunnen zijn.  

- Jean-Pierre Geelen is redacteur bij de Volkskrant en al lang vogelaar. In 2010 schreef hij Blinde vink; Hoe ik leerde vogels kijken.
- Saskia van Loenen is eindredacteur bij NRC Handelsblad en begon vier jaar geleden met vogels kijken.
- Remco Daalder won in 2014 de Jan Wolkersprijs voor het beste natuurboek met De gierzwaluw.
- Componist, muzikant en kunstenaar Tom America maakt muzikale sculptuurtjes.
- Presentator Michiel >flux de bouche< Eijsbouts is de Groucho Marx van de Lage Landen.
- Pieter Klop is onze heerlijke huismusikant.  
*