Torpedo Theater voorstelling

Rubén Sánchez presenteert: ALICE

vrijdag 22 juni 2018
19:30
€ 7,50

Een one man show met eigen geschreven nummers in een intieme setting. 

Rubén
RUBÉN SÁNCHEZ (geboren te Leuven, België) is een singer-songwriter en performance-artiest uit Amsterdam, Nederland. Hij studeerde af aan de Academie voor Theater & Dans als professioneel danser. Tijdens zijn studie heeft hij zijn voormalige vaardigheden van muziek produceren, choreografie maken en uitvoeren, visuals ontwikkelen en teksten schrijven gecombineerd met zijn talent voor zingen. De uitkomst hiervan waren karakteristieke performances die zijn muziek als totaalervaringen presenteren.
 
Rubén’s fascinatie en thematiek betreft voornamelijk de authenticiteit van de menselijke ziel. Hij deelt zijn persoonlijke worstelingen zoals de omarming en afwijzing van jezelf, de liefde, de gekte en de zoektocht naar connectie met zijn publiek via kritische teksten richting groepscultuur en maatschappij.
 
Met de droom om met mensen een diepere verbinding te maken ontwikkelde hij 'The Kaninchen Revolution'. Deze staat voor het ontwaken van het innerlijke kind dat zich in alle oorspronkelijkheid laat leiden door het vertrouwen op de eigen gevoelens, fantasieën en dromen. Kaninchen is geïnspireerd op de vervreemdende ervaring van Alice in Wonderland (uit het boek: Lewis Carroll) en NEO (uit The Matrix), die allebei door het volgen van een konijn in een andere wereld en realiteit belanden.

Er zijn twee voorstellingen, De eerste begint om 19:30, de tweede begint om 21:00 uur. Geef a.u.b. even aan voor welke voorstelling u reserveert.

 

www.rubensanchezworld.com