Torpedo Theater voorstelling

SCHUURINK - TOEVAL MET PEREN VERGELIJKEN

vrijdag 30 november 2018
20:00
€ 8,00

Duo Schuurink

'Het eeuwig universum bracht ons hier even samen
Dat wij daar niks van snappen is niks om ons voor te schamen'

Schuurink brengt ludiek-filosofische kleinkunst. Toeval met peren vergelijken is een muzikale zoektocht naar de bedoeling van het leven. 

Op deze speciale avond in het Torpedo Theater presenteren Thijs, Sander en Serge de bezoeker een levendige kijk op het bestaan. Na afloop van de voorstelling 'Toeval met peren vergelijken', trakteren ze op nieuwe liedjes en een preview van het in de maak zijnde programma met conferences en muziek, over GROEI, door Serge. 

THIJS MENSINK is al geruime tijd actief als muzikaal cabaretier en tekstschrijver. In 2003 stond hij in het duo Krikke & Ikke, in de halve finale van het Leids Cabaretfestival. De liedjes van Thijs worden soms vergeleken met die van Boudewijn de Groot, 'met humor'.
SANDER SCHUURMAN is gitarist en zingt de 2e stem. Hij is, na eerst veel in rockbands te hebben gespeeld, nu al een aantal jaren vaste begeleider van Marcel Kapteijn (Ten Sharp). Voor Thijs is hij een betrouwbare muzikale steunpilaar.
SERGE MENSINK (25) is sinds zijn vroege jeugd televisieacteur en voormalig finalist van het Junior songfestival. Een aantal recente livepresentaties deden zijn honger naar het podium weer groeien. 

De Facade - Duo Schuurink: https://youtu.be/Nb2MKdvL3pM