Torpedo Theater voorstelling

Huiskamerconcerten #1

vrijdag 23 november 2018
20:00
€ 12,50

HK

HKconcerten presenteert:
'Een avond vol mooie klanken in het kleinste theater van Nederland.'

Met deze keer:

Lara Kroon – Lara schrijft over verliefd worden in de stad en op de stad. Op geheel eigenwijze beschrijft ze alledaagse dingen en zet dit om in eigentijdse liedjes die gemakkelijk in het gehoor liggen. Een knipoog naar het leven als twenty-something in de stad.

Subterranean Street Society – Subterranean Street Society neemt de rauwe energie van de straat en brengt deze overal ter wereld naar de podia en huiskamers. De klank van zijn stem wordt beschreven als 'mahonie en leer', een stem die verhalen vertelt over romantische remedies, luie minnaars en dwalende personages die moeite hebben om de juiste weg te vinden.

To Twelve – Vermeng een vleugje Fleetwood Mac met een klodder The Eagles, stop deze in een nieuw, energiek en vooral modern jasje en je krijgt het ongekunstelde To Twelve. Pure popmuziek, maar niet zoals je dat gewend bent. Met country en folky invloeden weten de muzikanten van To Twelve zich te plaatsen in een genre waar meerdere soorten muziek met elkaar versmolten zijn. Je kunt het gerust een nieuw genre noemen: dromerige countrypop met een rauw randje.