Torpedo Theater voorstelling

Podcastclub aflevering 7: GERRIT

donderdag 13 december 2018
20:00
€ 8,00

Rietveld

 

De podcastclub is een soort boekenclub, maar dan voor podcasts. Deze keer is Babette Rijkhoff te gast, en gaan we het hebben over haar audiowerk, met name de podcast GERRIT.

 

Nederland is een openluchtmuseum voor het werk van Gerrit Rietveld: van bushokje tot zomerhuis en van villa tot muziekschool. Het Rietveld-Schröderhuis in Utrecht staat net als de Big Ben en de Eiffeltoren op de UNESCO Werelderfgoedlijst en zijn bekende stoel is te zien in musea over heel de wereld. In de driedelige podcastserie GERRIT onderzoekt Babette Rijkhof wie Gerrit Rietveld was, wat hem tot een geweldig architect maakt en wat hij heeft achtergelaten. In deze podcastclub praten we met haar over het ontwerpproces van een podcast over Neerlands’ bekendste ontwerper, en ander audiowerk. Uiteraard krijgt het publiek gelegenheid om vragen te stellen, en elkaar podcast tips te geven.


Luister hier naar eerdere afleveringen van de podcastclub en abonneer je hier op de podcast van de podcastclub: https://pod.link/1409377657