Torpedo Theater voorstelling

De Blaffende Honden

dinsdag 25 juni 2019
20:30
€ 10,00

Blaffende Honden

De Blaffende Honden is een grootstedelijke muziek/theatergroep, bestaande uit Michael Abspoel en Ronald M. Offerman. De heren hebben een knipperlichtrelatie. Soms spelen ze veel samen en dan weer tijden niet. Maar ze komen toch steeds weer bij elkaar. Hun programma bestaat uit liedjes, poëzie en opmerkelijke gesprekken. Goed voor een lach en een traan.

Michael Abspoel was vooral bekend als ‘De Stem’ van het televisieprogramma Man bijt Hond, waarvan hij ook een van de bedenkers en makers was. Afkomstig uit een acteursgezin heeft hij zich altijd verbonden gevoeld met toneel en andere theatervormen. Jarenlang werkte hij bij het Publiekstheater, de voorloper van Toneelgroep Amsterdam. De laatste jaren toerde hij met zijn programma 'Leven met Brel' door Nederland en België.

Ronald M.Offerman is geboren in de Kinkerstraat in Amsterdam in 1956 en woont en werkt zijn hele leven al in de stad. Dichter, liedjesmaker, medeoprichter en aanjager van De Blaffende Honden. Radio/filmmaker. Schildert, tekent, schrijft columns, organiseert dichtmiddagen en optredens in kleinere theaters. Werkt mee aan het organiseren van festivals. Draagt gedichten voor in prachtige musea maar ook aan de rafelranden van de stad. Heeft regelmatig optredens in het land. Zeer lang werkzaam geweest in de Horeca bij het Amsterdamse Leidseplein maar is ook vele jaren als ondernemer actief. Heeft diverse gedichtenbundels uitgegeven en programma's gemaakt.