Torpedo Theater voorstelling

50 jaar Abbey Road - UITVERKOCHT

vrijdag 15 november 2019
20:00
€ 12,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.
Abbey Road

JAN CEES TER BRUGGE  - PIET SCHREUDERS - ANNE HURENKAMP 

Wie heeft er geen speciale plek in zijn hart voor het legendarische Beatles-album Abbey Road? Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de plaat, met de beroemde zebra-foto op de hoes, verscheen. Iets om te vieren.

Voor de laatste elpee waar The Beatles samen aan werkten, gaven ze alles dat ze als band in zich hadden. Dat ging niet vanzelf, al was het resultaat fenomenaal. Abbey Road wordt door velen gezien als het beste en meest ontroerende album dat The Beatles maakten. 

Wat is het verhaal achter songs als Come Together, Something en Here Comes The Sun en wat gebeurde er in 1969 allemaal achter de schermen? 

Beatlesliefhebbers en -kenners Jan Cees ter Brugge (podcast Fab4Cast en auteur van diverse Beatlesboeken), Piet Schreuders (Furore Magazine, auteur van The Beatles's London) en Anne Hurenkamp (wekelijkse blog BeatlesTalk) nemen u mee terug naar de Londense Abbey Road Studio's en het beroemde zebrapad dat daar voor de deur ligt. Piet Schreuders vertelt daarbij over de totstandkoming van de hoesfoto's. Mét nieuwe onthullingen!

Aan de hand van verhalen, foto's en bijzondere geluidsfragmenten komt Abbey Road opnieuw tot leven.