Torpedo Theater Agenda

 • Kop of Munt

  vrijdag 5 april 2019
  20:30
  € 16,00

  Twintig jaar verslaafd, nu tien jaar clean. Arjan brengt zijn levensverhaal in het theater.

  Kop of Munt

  Na tien jaar vergeving vragen en sorry zeggen, is het tijd om uit te reiken naar anderen.  Om hen de spiegel voor te houden.  Hoe een leven met twee gezichten ook twee waarheden kan bevatten.  Om dit te begrijpen moeten we het eerst willen zien.

  Hij vergokte geld van anderen, tonnen in totaal. Schokkend, zeker als je een prominent politicus bent, met ook nog vooraanstaande rollen binnen kerk en andere stichtingen. Arjan van Essen heeft er binnen zijn godshuis schuldbelijdenis voor gedaan en onderwierp zich daarbuiten aan vijf jaar schuldsanering. En nu is het tijd voor ‘Kop of Munt’ een theaterproductie over zijn aangrijpende levensverhaal: de gokverslaafde die zichzelf speelt. Samen met Maretty van den Mosselaar brengt hij dit verhaal op de planken. De prèmiere van 'Kop of Munt' was in zijn woonplaats Gouda  binnen drie dagen uitverkocht. Ook voor de tweede voorstelling in december vlogen de kaarten de deur uit. Vandaag komt Kop of Munt naar het Torpedo Theater.

 • Theater gereserveerd

  zondag 7 april 2019
  16:00
  € ??,??

  16-20 uur. Geen kaarten beschikbaar.

 • Van Huilenbroecks Pretpaleis: 100 JAAR RADIO MET VINCENT BIJLO EN GER JOCHEMS

  dinsdag 9 april 2019
  20:30
  € 11,00

  100 jaar radio

  Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste radio-uitzending ter wereld werd uitgezonden: onder leiding van Philips-ingenieur Hanso Idzerda ging ‘Radio Soiree-musicale’ de ether in, vanuit een woonhuis in Den Haag. Het was echter niet Den Haag, maar tuin- en weversdorp Hilversum dat veranderde in dé mediastad van Nederland.

  Herrinnert u zich deze nog? Tijd voor teenagers, Paul Vlaanderen, Candlelight, Adres Onbekend, De familie Doorsnee, Ronflonflon, Negen heit de klok, De bonte dinsdagavondtrein het KRO-dansorkest, Kleutertje Luister, Moeders wil is wet, Kinderkoor Jacob Hamel, Paulus de Boskabouter…

  De Arbeidsvitaminen zijn nog steeds te beluisteren, het hoorspel is weer terug van weggeweest, het Metropole Orkest speelt nog steeds de sterren van de hemel, zij het onder andere omstandigheden.

  NPO Radio 1 deed in 2018 de aftrap voor het honderdjarig jubileum van de radio met de podcastserie ‘Hallo Hier Hilversum’. Cabaretier, schrijver, columnist Vincent BIJLO en journalist en VPRO-programmamaker Ger JOCHEMS  zijn hartstochtelijke radioluisteraars. 

  Vandaag praat presentator Stef Lokin met hen over 100 jaar legendarische programma’s en stemmen uit de geschiedenis van de Nederlandse radio. In deze editie extra veel beeld- en geluidfragmenten uit onze rijke radiohistorie. Natuurlijk is er weer livemuziek: Bas GREVELINK zingt memorabele liedjes die via de radio tot ons kwamen en deel uit gingen maken van ons collectieve geheugen.

  Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa, gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG, Anita GUNDLACH, Harrie JANSSEN en Sylvester HOOGMOED.

 • De Mus op woensdag 10 april

  woensdag 10 april 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  Kaartjes vind je hier: http://de-mus.nl/amsterdam/

  > Jerry Hormone
  schrijver • enfant terrible • stiekem ook rockster

  > Roos Meijer • Maktub
  muziek • geïnspireerd op verhalen van vluchtelingen • kippenvel

  > Skip & the Rythm Rangers
  Olivier Garcia • pareltje van een documentaire • over jongen die van voguedansen houdt

  > Pieter Klop
  the one and only • huismus-ikant • wil je niet missen

  Deuren open om 20:00 • €6,50 • hier wil je bij zijn!

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link

 • Jan Klaassen Academie

  donderdag 11 april 2019
  12:00
  € ??,??

  Geen kaarten beschikbaar.

 • GOUD – TESSY

  vrijdag 12 april 2019
  20:30
  € 8,00

  Goud

  Het heeft even geduurd, maar daar is ze dan! Als er een WK multitalent bestond dan was T€SSY  zonder meer de leider van het genre. T€SSY probeert van alles en dat pakt verdomd lekker uit. Ze pusht zichzelf to the limit en dat is te zien in haar nieuwe performance GOUD. Gloednieuw, grensverleggend en ongekend. Met haar avant-gardistische gelijknamige EP GOUD belooft T€SSY ons mee te nemen op een wereldtournee die zij 'het lot' noemt.
  Ben erbij nu de rijen nog niet dik staan; voor je het weet kom je er niet meer tussen om dit aanstormend fenomeen live te aanschouwen.  Geef je over aan haar aanstekelijke energie en kijk met een kritisch blik mee naar de 'life survivers' aka artiesten die de stages vullen van festivals. Gelukkig is T€SSY nog niet te beroerd om jullie ook nog even persoonlijk te woord te staan in de backstage. Maak een diepe buiging voor T€SSY en onthoud lieve mensen: ook jouw handen zijn van goud. 

   
 • GOUD - TESSY - UITVERKOCHT

  zaterdag 13 april 2019
  20:30
  € 8,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Goud

  Het heeft even geduurd, maar daar is ze dan! Als er een WK multitalent bestond dan was T€SSY  zonder meer de leider van het genre. T€SSY probeert van alles en dat pakt verdomd lekker uit. Ze pusht zichzelf to the limit en dat is te zien in haar nieuwe performance GOUD. Gloednieuw, grensverleggend en ongekend. Met haar avant-gardistische gelijknamige EP GOUD belooft T€SSY ons mee te nemen op een wereldtournee die zij 'het lot' noemt.
  Ben erbij nu de rijen nog niet dik staan; voor je het weet kom je er niet meer tussen om dit aanstormend fenomeen live te aanschouwen.  Geef je over aan haar aanstekelijke energie en kijk met een kritisch blik mee naar de 'life survivers' aka artiesten die de stages vullen van festivals. Gelukkig is T€SSY nog niet te beroerd om jullie ook nog even persoonlijk te woord te staan in de backstage. Maak een diepe buiging voor T€SSY en onthoud lieve mensen: ook jouw handen zijn van goud.