Torpedo Theater Agenda

 • Salon des Chansons: chansons de la ville

  maandag 24 juni 2019
  20:00
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING WAS OORSPRONKELIJK GEPLAND OP 28 MEI MAAR IS VERPLAATST VANWEGE DE GVB-STAKING. 

  Dutronc

  Maandelijks chansonprogramma, gepresenteerd door Christophe CHAPLET. Voor de pauze: chansons à la carte met Christophe. Na de pauze deze keer: chansons des villes, met o.a. Jan VAN TIL, Babette VERHOEF en Machteld VAN DER GAAG. Les plus belles chansons de Paris, Bruxelles, d’Amsterdam, de Rio et d’ailleurs. Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN. 

 • De Blaffende Honden

  dinsdag 25 juni 2019
  20:30
  € 10,00

  Blaffende Honden

  De Blaffende Honden is een grootstedelijke muziek/theatergroep, bestaande uit Michael Abspoel en Ronald M. Offerman. De heren hebben een knipperlichtrelatie. Soms spelen ze veel samen en dan weer tijden niet. Maar ze komen toch steeds weer bij elkaar. Hun programma bestaat uit liedjes, poëzie en opmerkelijke gesprekken. Goed voor een lach en een traan.

  Michael Abspoel was vooral bekend als ‘De Stem’ van het televisieprogramma Man bijt Hond, waarvan hij ook een van de bedenkers en makers was. Afkomstig uit een acteursgezin heeft hij zich altijd verbonden gevoeld met toneel en andere theatervormen. Jarenlang werkte hij bij het Publiekstheater, de voorloper van Toneelgroep Amsterdam. De laatste jaren toerde hij met zijn programma 'Leven met Brel' door Nederland en België.

  Ronald M.Offerman is geboren in de Kinkerstraat in Amsterdam in 1956 en woont en werkt zijn hele leven al in de stad. Dichter, liedjesmaker, medeoprichter en aanjager van De Blaffende Honden. Radio/filmmaker. Schildert, tekent, schrijft columns, organiseert dichtmiddagen en optredens in kleinere theaters. Werkt mee aan het organiseren van festivals. Draagt gedichten voor in prachtige musea maar ook aan de rafelranden van de stad. Heeft regelmatig optredens in het land. Zeer lang werkzaam geweest in de Horeca bij het Amsterdamse Leidseplein maar is ook vele jaren als ondernemer actief. Heeft diverse gedichtenbundels uitgegeven en programma's gemaakt.

 • Aanleg voor Talent door Johan Hoogeboom - UITVERKOCHT

  woensdag 26 juni 2019
  20:30
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

  Johan Hoogeboom

  Johan Hoogeboom speelt in het Torpedotheater eenmalig de beste cabaretliedjes uit zijn oeuvre van de afgelopen 30 jaar. Muzikaal, scrabeus, lyrisch, klagerig maar vooral een zeer geestige selectie uit pakweg 400 liedjes die hij schreef voor theater en radio. Een aantal is nooit eerder live uitgevoerd…!   

 • Theater gereserveerd

  woensdag 26 juni 2019
  11:00
  € 0,00

  Filmopname 11-15 uur. Geen kaarten gereserveerd. 

 • Aanleg voor Talent door Johan Hoogeboom - EXTRA VOORSTELLING - UITVERKOCHT

  donderdag 27 juni 2019
  20:30
  € 10,00

  Deze extra voorstelling wegens MEGASUCCES is ook alweer uitverkocht. U kunt nog reserveren voor de wachtlijst.

  Johan Hoogeboom

  Johan Hoogeboom speelt in het Torpedotheater eenmalig de beste cabaretliedjes uit zijn oeuvre van de afgelopen 30 jaar. Muzikaal, scrabeus, lyrisch, klagerig maar vooral een zeer geestige selectie uit pakweg 400 liedjes die hij schreef voor theater en radio. Een aantal is nooit eerder live uitgevoerd…!   

 • KIJKCLUB #5 revisited - ONTDEK BOOMEXPERT HANS KALJEE - UITVERKOCHT

  vrijdag 28 juni 2019
  20:30
  € 10,00

  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.
  Maandelijkse avond in het Torpedo Theater met liefhebbers van ontdekkingen.

  Hans Kaljee

  VPRO Tegenlicht maakt een documentaire met HANS KALJEE.

  De avond die Hans in 2017 had met de Kijkclub zou daar een mooi onderdeel van zijn. Maar ja, dat is verleden tijd.
  Helemaal niet, zei de Kijkclub. Dan doen we hem toch nog eens over?
  Met de rondleiding langs de bomen bij het Torpedo Theater.
  Hoe is het met de nieuwe iep die is geplant?
  Welke blaadjes van Amsterdamse stadsbomen eten
  olifanten in Artis het liefst? Waarom kreeg de Amsterdamse boom het moeilijk vanaf 1950?
  Hoeveel grond heeft een boom nodig om te kunnen leven?
  Als bomen met elkaar kunnen
  communiceren, wat zeggen ze dan zoal?

  Veel vragen die allemaal worden beantwoord vanavond.
  De Kijkclub is: Hans Aarsman, Yvonne Grootenboer, Carel Helder en Claudia Sola.

 • Peter Brouwer - SPAGAAT

  zaterdag 29 juni 2019
  20:30
  € 10,00

  Peter Brouwer

  In het kielzog van drie dichtbundels en een debuutroman – en vooruitlopend op een nieuw boek – schreef PETER BROUWER een kleine theatervoorstelling: SPAGAAT. Hierin laat hij zijn muziek, teksten en persoonlijke ontboezemingen één verhaal vertellen. Dat gaat over het maken van keuzes, een jongensdroom die uitkwam en een spagaat die blijft.

  Peter Brouwer is een multi-kunstenaar die niet kon kiezen. Hij liet een carrière als beroepsmusicus achter zich, om zich aan het schrijven te kunnen wijden. U voelt hem al aankomen: toen hij eenmaal begon te publiceren, kwam de muziek toch weer op zijn pad.
  Wat betekent dat, keuzes maken, en hoe besluitvaardig staan we zelf in het leven? Vragen met een actualiteitsgehalte. Peter Brouwer probeert ze aan de hand van persoonlijke verhalen en liedjes te beantwoorden, zichzelf gepassioneerd begeleidend op accordeon en piano.

  Reserveer meteen een kaartje of bekijk hier de trailer.
  Peters website: peter-brouwer.com