Torpedo Theater Agenda

 • Het Schrijfkabinet met CARINE CRUTZEN en MAARTEN SPANJER

  donderdag 14 november 2019
  20:30
  € 10,00
  Carine en Maarten
  Het Schrijfkabinet is een maandelijks programma over de kunst van het schrijven en de raadselen van het schrijverschap. Twee schrijvers vertellen hoe ze dat nu eigenlijk doen, een boek schrijven. Zo weten we inmiddels dat Marjolijn van Heemstra haar gedichtenbundel Meer hoef dan voet schreef in een nagebouwde spaceshuttle op een tentoonstelling over de ruimte(vaart), dat Walter van den Berg zijn boeken voor de TV schrijft, en dat Tommy Wieringa het liefst in een boom ging zitten toen zijn boek Joe Speedboot uitkwam. Van Arjen van Veelen kwam de gouden tip om altijd schoenen aan te trekken voordat je begint met schrijven.
  Vandaag zijn Carine CRUTZEN (Uit het Zuiden) en Maarten SPANJER (Geluk is een herinnering) de hoofdgasten, allebei schrijver en acteur.  Als altijd is er De Debutant (deze keer Nicole KAANDORP, geleverd door de Schrijversvakschool), belicht Joubert PIGNON een onterecht vergeten schrijver of iemand anders die uw aandacht verdient en speelt Pieter KLOP piano. 
  Dat alles onder begeleiding van uw scherpzinnige maar warmhartige presentatrices en interviewsters Femke BALJET en Marieke de GROOT.

 • Repetitie

  donderdag 14 november 2019
  09:30
  € 0,00

  9:30 - 14:30. Geen kaarten beschikbaar.

 • 50 jaar Abbey Road - UITVERKOCHT

  vrijdag 15 november 2019
  20:00
  € 12,50
  DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.
  Abbey Road

  JAN CEES TER BRUGGE  - PIET SCHREUDERS - ANNE HURENKAMP 

  Wie heeft er geen speciale plek in zijn hart voor het legendarische Beatles-album Abbey Road? Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de plaat, met de beroemde zebra-foto op de hoes, verscheen. Iets om te vieren.

  Voor de laatste elpee waar The Beatles samen aan werkten, gaven ze alles dat ze als band in zich hadden. Dat ging niet vanzelf, al was het resultaat fenomenaal. Abbey Road wordt door velen gezien als het beste en meest ontroerende album dat The Beatles maakten. 

  Wat is het verhaal achter songs als Come Together, Something en Here Comes The Sun en wat gebeurde er in 1969 allemaal achter de schermen? 

  Beatlesliefhebbers en -kenners Jan Cees ter Brugge (podcast Fab4Cast en auteur van diverse Beatlesboeken), Piet Schreuders (Furore Magazine, auteur van The Beatles's London) en Anne Hurenkamp (wekelijkse blog BeatlesTalk) nemen u mee terug naar de Londense Abbey Road Studio's en het beroemde zebrapad dat daar voor de deur ligt. Piet Schreuders vertelt daarbij over de totstandkoming van de hoesfoto's. Mét nieuwe onthullingen!

  Aan de hand van verhalen, foto's en bijzondere geluidsfragmenten komt Abbey Road opnieuw tot leven.

 • Theater gereserveerd

  zaterdag 16 november 2019
  19:00
  € 0,00

  Geen openbare verkoop.

 • LISA STAAL - Van Shit naar Heppienezz

  zondag 17 november 2019
  15:30
  € 20,00
  Staal praat met hetzelfde gemak over seks als over koekjes bakken.

  Lisa Staal
  Lisa Staal is inspirator, spreker, trainer, coach en auteur van 'De Liefdes Bijbel' en de erotische roman 'In bed met', gebaseerd op haar chique callgirl verleden. 
  Als 'dokter Love', schakelt radio Fun-X haar regelmatig in als expert op het gebied van liefde, relaties en seks. Sinds 2014 helpt ze als directeur van de stichting 'Girl Project', kwetsbare meisjes en jonge vrouwen op weg naar een gelukkiger leven. 

  Staal leidde een turbulent en avontuurlijk leven. Ze danste de sterren van de hemel op het podium, als journalist schreef ze o.a voor HP de Tijd, met 'In bed met Lisa' (lokale TV Amsterdam) werd ze 'wereldberoemd', ze was de muze van Corneille en als auteur schroomde ze niet om haar escort avondturen met Bners en Quote 500 klanten te delen. 

  In haar eerste theatershow sleurt ze je mee naar haar pittige verleden, zoekend naar liefde en geluk. Staal confronteert, raakt  en inspireert. Ze heeft de ballen om zichzelf te zijn, leeft zonder masker. En waar anderen de benen nemen, blijft Staal staan. Over girlpower gesproken! 

  De prostitutie blijft taboe, maar het is ook een wereld die nieuwsgierig maakt. Daarom deelt zij in deze one woman show haar hilarische avonturen met steenrijke klanten, met het publiek. 

  Yvonne Kroonenberg: 'Ik ken niemand die zo onbevangen en openhartig over seks schrijft, zonder ooit morsig te worden!'

  Of je nu in de politiek zit, ondernemer bent of huisvrouw, 'Van Shit naar Heppienezz', zet je aan het denken! Met als doel jou te inspireren het beste uit jezelf en jou leven te halen. Amen. 

  Kom met een groep vriendinnen en geniet van deze unieke voorstelling. Een grote groep vrouwen zal blijven 'nakletsen', onder het genot van wijntje. 

  Na de voorstelling kun je met Lisa in gesprek of kun je een gesigneerd boek kopen. Een middag om in te lijsten. 
  Tickets, 20 euro p.p via lisastaal@live.nl 

  Zondag 17 november om 15.00 uur gaan de deuren open. Aanvang show 15.30 uur. Einde rond 17.30 uur, maar de bar is dan nog open.

 • Salon des Chansons: MARIE CHAPLET - UITVERKOCHT

  maandag 18 november 2019
  20:00
  € 10,00

  Deze voorstelling is uitverkocht. U kunt nog reserveren voor de wachtlijst. 

  Marie

  Maandelijks chansonprogramma, gepresenteerd door Christophe CHAPLET.
  Vanavond: Marie CHAPLET geeft klassieke en moderne chansons een nieuwe stem - Aznavour, Gainsbourg, Mireille, Noir Désir, Trio, Trénet et plus.
  Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.

 • De Mus op woensdag 20 november

  woensdag 20 november 2019
  20:15
  € 6,50

  Reserveer voor de Mus

  De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. Van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. 

  wo 20 november 

  20.00 uur • 6,50 euro 

  tijn wybenga

  dirigent • van sensation white tot het bimhuis

  fotograaf • expositie • sprookjes voor volwassenen

   lulu

  muziek • a capella koor • hartverwarmend

  tim kuis 

  huismus-ikant • piano-god • speelt je naar binnen

   

  Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of instagram.

  Elke woensdag. Deur open 20.00 uur. Reserveringen ophalen voor 20.15 uur.

  LET OP: kaarten alleen te reserveren via de-mus.nl/amsterdam. Dus niet via onderstaande link.