Torpedo Theater Agenda

 • Diva's uit de Saxofoonliteratuur - tuinconcert via ZOOM

  zondag 12 juli 2020
  15:00
  € 7,50

  Kijk, wat leuk: uw favoriete mini-theater werkt nu ook samen met Tuinconcerten IJburg. Die organiseert concerten in de tuin en voor wie er niet bij kan zijn is er de mogelijkheid tot meezoomen via Torpedo TV. Dus:
  Boek hieronder een tuinplaats en David Jorritsma & Inge Lukkien ontvangen u graag in hun tuin.
  Boek hieronder een thuisplaats en u ontvangt op de ochtend voor het concert de link waarmee u online toegang krijgt tot de voorstelling.

  Diva's

  Annelies VRIESWIJK (saxofoon) en Mark TOXOPEUS (piano) - ofwel duo Vrieswijk-Toxopeus - studeerden samen in Amsterdam. Ze geven in het tweede tuinconcert een voorproefje van een CD die ze in het najaar gaan opnemen met stukken van de diva's uit de saxofoonliteratuur: Paule Maurice, Jeanine Rueff en Lucie Robert.

  LET OP: KAARTEN VOOR ZOOM VIA tuinconcerten.davidjorritsma.nl


 • 'Het mysterie van de passietanden' - vertelconcert via ZOOM

  zondag 19 juli 2020
  15:00
  € 7,50

  Kijk, wat leuk: uw favoriete mini-theater werkt nu ook samen met Tuinconcerten IJburg. Die organiseert concerten in de tuin en voor wie er niet bij kan zijn is er de mogelijkheid tot meezoomen via Torpedo TV. Dus:
  Boek hieronder een tuinplaats en David Jorritsma & Inge Lukkien ontvangen u graag in hun tuin.
  Boek hieronder een thuisplaats en u ontvangt op de ochtend voor het concert de link waarmee u online toegang krijgt tot de voorstelling.

  Vertelconcert

  Nienke VAN DER MEULEN is hoboïst en speelt al jaren in de top barokorkesten van de wereld zoals Amsterdam Baroque Orchestra en Concerto Copenhagen. In dit vertelconcert blikt ze terug op haar carrière tot nu nu, bespreekt ze de (on)mogelijkheden van het muzikantenvak en wordt het mysterie van de passietanden eindelijk opgelost. Dit alles wordt afgewisseld met muziek van o.a. Bach en Telemann. Kortom, een uniek kijkje 'in de keuken'.

  LET OP: KAARTEN VOOR ZOOM VIA tuinconcerten.davidjorritsma.nl

 • SHAKESPEARIENCE

  zaterdag 15 augustus 2020
  15:00
  € 12,50

  Shakespearience is een energieke en aanstekelijke voorstelling die Shakespeares taal en tijd dichterbij brengt dan ooit. Het is een vrolijke mix van historische weetjes, taalkunde en toneel. Een voorstelling van onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal.

  LET OP: reserveren voor deze voorstelling via keetbloemendal@gmail.com 

  WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 

  MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES. STROBALEN OM OP TE ZITTEN. TENT VOOR ALS HET REGENT.

  Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.

  Shakespeare

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • ALL THE KINGS DAUGHTERS

  zondag 16 augustus 2020
  15:00
  € 12,50

  De tweelingzussen & singer-songwriters Nina en Laura Philips maken poppy folknummers. Kom kijken en luisteren en je wordt, net zoals deze recensent: 'Op slag verliefd op de pure schoonheid van zowel de muziek als de meisjes!' En dan hebben we het nog over de idyllische omgeving: een voorstelling van onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal

  LET OP: reserveren voor deze voorstelling via keetbloemendal@gmail.com 

  WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 

  MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES. STROBALEN OM OP TE ZITTEN. TENT VOOR ALS HET REGENT.

  Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.

   

  ATKD

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • Torpedo Theater in 't Hooi - KELTISCHE MIDDAG met THE LASSES

  zondag 30 augustus 2020
  15:00
  € 15,00

  I.s.m. onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal presenteert uw favoriete minitheater een fijne serie zondagmiddagse openluchtvoorstellingen in landelijk Noord. Dus even reserveren, banden oppompen en op naar dat mooie dorp met de stompe toren!

  Lasses

  Sophie JANNAH en Margot MERAH heten ze, en samen zijn THE LASSES, een duo dat wat ons betreft elke dag zou mogen komen spelen. Want, mensen, wat is dit allejezus prachtig. 'The Lasses doen alles op gevoel' kopte paradiso.nl onlangs en zo is het. Luister hier maar eens als je het nog niet gelooft, en wacht niet te lang met reserveren want het aantal plaatsen is niet onbeperkt.

  WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 

  MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES (barailean). STROBALEN OM OP TE ZITTEN (Bèilichean connlaich). TENT VOOR ALS HET REGENT (sgàilean).

  Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis
 • Torpedo Theater in 't Hooi - FRANSE MIDDAG met Marie CHAPLET en David VOS

  zondag 6 september 2020
  15:00
  € 15,00

  I.s.m. onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal presenteert uw favoriete minitheater een fijne serie zondagmiddagse openluchtvoorstellingen in landelijk Noord. Dus even reserveren, banden oppompen en op naar dat mooie dorp met de stompe toren!

  David en Marie

  'Een heerlijk timbre, een duidelijke dictie, un sourire comme une banane, zoals de Fransen zeggen. Met haar prachtige stem verovert zij de harten van het publiek.' Aldus reikte juryvoorzitter Bart van Loo De TV5Monde Publieksprijs van het Concours de la Chanson 2016 uit aan Marie CHAPLET, en ze is alleen maar mooier gaan zingen. En David VOS is een van die andere Torpedo-favoris des tous les temps: hij zingt Brel als een duivel, chansons als een Fransman, en altijd met een stem als een klok. Begeleiding Marie: Christophe CHAPLET. Begeleiding David: Nettie KRULL. Presentatie en het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.
  Een Franse middag in een Ransdorps weiland dus messieurs/-dames, maar let op: het aantal plaatsen is niet onbeperkt, dus wees er snel bij met reserveren.

  WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 

  MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES (CHARIOT GITAN). STROBALEN OM OP TE ZITTEN (BALLES DE PAILLE). TENT VOOR ALS HET REGENT (PARAPLUIE).

  Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis