Torpedo Theater voorstelling

Podcastclub 11 met Scott Carrier van Home of the Brave - UITVERKOCHT

donderdag 28 maart 2019
20:00
€ 12,00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Home of the Brave

Wij zijn zeer vereerd om op de vooravond van OORZAKEN de eerste Engelstalige editie van de Podcastclub te hosten, met SCOTT CARRIER als gast.

Scott maakt verhalen voor This American Life en heeft nu al een jaar of drie zijn eigen podcast: Home of The Brave. Home of the Brave is een unieke, soms experimentele ‘reispodcast’ die je mee neemt naar uithoeken en normale plekken en de mensen die daar wonen. Voor OORZAKEN strijkt Scott neer in Amsterdam en komt hij dus bij ons langs! Dus: trek je fanshirt aan en vraag hem het zijne van het lijf.

Deze editie van de Podcastclub is onderdeel van het OORZAKEN podcastfestival, dat van 29 tot 30 maart in de Brakke Grond plaatsvindt. Een van de gerenommeerde internationale gasten is de Amerikaanse Scott Carrier. Zie voor het volledige programma van OORZAKEN https://www.brakkegrond.nl/agenda/oorzaken-festival

PodcastClub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor Podcasts. Iedere maand staat een andere podcast centraal. Stel je vragen aan de maker, uit je lof en kritiek en praat na met medepodcastfanaten. Daar wil je bijhoren! Luister ook naar de Podcastclub Podcast.

KAARTEN INCLUSIEF MOOIE EMAILLEN PODCASTCLUB PIN!