Torpedo Theater voorstelling

LISA STAAL - Van Shit naar Heppienezz

zondag 17 november 2019
15:30
€ 20,00

Staal praat met hetzelfde gemak over seks als over koekjes bakken.

Lisa Staal
Lisa Staal is inspirator, spreker, trainer, coach en auteur van 'De Liefdes Bijbel' en de erotische roman 'In bed met', gebaseerd op haar chique callgirl verleden. 
Als 'dokter Love', schakelt radio Fun-X haar regelmatig in als expert op het gebied van liefde, relaties en seks. Sinds 2014 helpt ze als directeur van de stichting 'Girl Project', kwetsbare meisjes en jonge vrouwen op weg naar een gelukkiger leven. 

Staal leidde een turbulent en avontuurlijk leven. Ze danste de sterren van de hemel op het podium, als journalist schreef ze o.a voor HP de Tijd, met 'In bed met Lisa' (lokale TV Amsterdam) werd ze 'wereldberoemd', ze was de muze van Corneille en als auteur schroomde ze niet om haar escort avondturen met Bners en Quote 500 klanten te delen. 

In haar eerste theatershow sleurt ze je mee naar haar pittige verleden, zoekend naar liefde en geluk. Staal confronteert, raakt  en inspireert. Ze heeft de ballen om zichzelf te zijn, leeft zonder masker. En waar anderen de benen nemen, blijft Staal staan. Over girlpower gesproken! 

De prostitutie blijft taboe, maar het is ook een wereld die nieuwsgierig maakt. Daarom deelt zij in deze one woman show haar hilarische avonturen met steenrijke klanten, met het publiek. 

Yvonne Kroonenberg: 'Ik ken niemand die zo onbevangen en openhartig over seks schrijft, zonder ooit morsig te worden!'

Of je nu in de politiek zit, ondernemer bent of huisvrouw, 'Van Shit naar Heppienezz', zet je aan het denken! Met als doel jou te inspireren het beste uit jezelf en jou leven te halen. Amen. 

Kom met een groep vriendinnen en geniet van deze unieke voorstelling. Een grote groep vrouwen zal blijven 'nakletsen', onder het genot van wijntje. 

Na de voorstelling kun je met Lisa in gesprek of kun je een gesigneerd boek kopen. Een middag om in te lijsten. 
Tickets, 20 euro p.p via lisastaal@live.nl 

Zondag 17 november om 15.00 uur gaan de deuren open. Aanvang show 15.30 uur. Einde rond 17.30 uur, maar de bar is dan nog open.