Torpedo Theater voorstelling

Theatercollege: Jaap in Wonderland - UITVERKOCHT

zaterdag 7 december 2019
14:30
€ 0,00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Jaap

Op Nationale Vrijwilligersdag verzorgt de Vrijwilligersacademie Amsterdam voor 'iedereen die voor een ander zorgt' een leuke, interactieve onemanshow waarin je een frisse blik krijgt op oplossingsgericht werken.

Centraal in het verhaal staat of het Jaap lukt om zijn sympathieke 93-jarige maatje te helpen met een prangend probleem.
Aan de hand van de ervaringen van vrijwilliger Jaap en het verhaal van zijn maatje Johan wordt je geïntroduceerd in de handzame vuistregels van oplossingsgericht werken. Ook maak je kennis met de twee beroemdste technieken van dit model: de Wondervraag en de Schaalvraag.

*

Theatermaker Jaap Vriend
Jaap Vriend, trainer bij de Vrijwilligersacademie, schrijver én speler van deze voorstelling, geeft op theatrale en soms hilarische wijze een frisse blik op oplossingsgericht werken. En hoe je via de deze praktische en nuchtere methode als vrijwilliger een ander (en jezelf) kan helpen bij het bouwen aan oplossingen.

'Een prachtige mix van hele zinnige informatie over het onderwerp, stand-up comedy en interactie tussen deelnemers,' aldus een van onze bezoekers. Komt dat zien!

Schrijf je hier in.