Torpedo Theater voorstelling

Rottenberg&Witteman met Sarah Sylbing en Ester Gould - UITVERKOCHT

donderdag 2 januari 2020
20:00
€ 10,00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Sylbing en Gould

Rottenberg&Witteman trappen het nieuwe jaar af met twee topgasten: Sarah Sylbing en Ester Gould, gelauwerde documentairemakers, de vrouwen achter de serie Schuldig (2016) waarin ze een aantal bewoners uit de Vogelbuurt in Amsterdam Noord langdurig volgden in hun strijd om het bestaan. Een wereld waarin schulden en een gebrek aan geld alle aandacht en energie opsleurpen, een wereld bevolkt door deurwaarders, hulpverleners en schuldeisers, maar ook een wereld met mensen vol veerkracht en overlevingskunst.

Sylbing en Gould wonnen met de serie niet alleen alle journalistieke prijzen die er te winnen zijn, maar openden tegelijk de ogen van beleidsmakers en publiek. Ze ontketenden een nationale discussie. Nu zitten ze midden in het maakproces van nieuwe serie: over de toenemende kansenongelijkheid in het onderwijs. 

Voor iedereen die niet op wintersport of naar de Bahama’s gaat: de leukste nieuwjaarsreceptie vindt plaats op 2 januari in het Torpedo Theater. Live muziek, oude oliebollen en champagne zonder bruis, een nieuwjaarsduik in de Oudezijds en een proost op een toekomst vol voorspoed, gezondheid en welbehagen!

Muziek: Maria Kraaijkamp en Pieter Klop

(Zie: https://www.human.nl/schuldig/over-schuldig.html om alles terug te zien of te beluisteren)