Torpedo Theater voorstelling

Het Schrijfkabinet met P.F. THOMÉSE en FEN VERSTAPPEN

dinsdag 21 januari 2020
20:30
€ 10,00

Deze voorstelling was eerder gepland op 12 december 2019. Reserveren kan weer.

Thomese en Verstappen

Het Schrijfkabinet is een maandelijks programma over de kunst van het schrijven en de raadselen van het schrijverschap. Twee schrijvers vertellen hoe ze dat nu eigenlijk doen, een boek schrijven. Zo weten we inmiddels dat Marjolijn van Heemstra haar gedichtenbundel Meer hoef dan voet schreef in een nagebouwde spaceshuttle op een tentoonstelling over de ruimte(vaart), dat Walter van den Berg zijn boeken voor de TV schrijft, en dat Tommy Wieringa het liefst in een boom ging zitten toen zijn boek Joe Speedboot uitkwam. Van Arjen van Veelen kwam de gouden tip om altijd schoenen aan te trekken voordat je begint met schrijven.
Vandaag zijn P.F. THOMÉSE (Zuidland, Schaduwkind, Vaderliefde) en Fen VERSTAPPEN (Moeder af) de hoofdgasten. Als altijd levert de Schrijversvakschool  De Debutant, deze keer Dorien DIJKHUIS, belicht Joubert PIGNON een onterecht vergeten schrijver of iemand anders die uw aandacht verdient en speelt Pieter KLOP piano. 
Dat alles onder begeleiding van uw scherpzinnige maar warmhartige presentatrices en interviewsters Femke BALJET en Marieke de GROOT.