Torpedo Theater voorstelling

Bert Wagenaar van Kreveld - Geen tijd om dood te gaan! (the revival)

vrijdag 13 maart 2020
20:30
€ 10,00

Liedjes, poëzie, bespiegelingen en interactie. Wat een geluk dat we nog leven!

Bert

'Geen tijd om dood te gaan'...: Het leven kan vaak zo mooi zijn, maar onder welke voorwaarden? 

In ‘Geen tijd om dood te gaan’ maakt Bert WAGENAAR VAN KREVELD het publiek medeplichtig aan zijn bestaansrecht op het podium. ‘Scherp en liefdevol’ slingert hij liedjes, poëzie en filosofische bespiegelingen de zaal in. Misschien krijgt u het gevoel dat u even moet gaan verzitten. Om het leven van een andere kant te bekijken. Als u ooit een boodschap bij hem heeft achtergelaten kunt u deze nu misschien weer komen ophalen.

Bert Wagenaar van Kreveld begon in 1988 op de Toneelschool van Amsterdam. Studeerde af als Hispanist aan de UvA in 1995 en in 2005 als theatermaker aan de theateropleiding Selma Susanna, waar hij onder andere les kreeg van Rob Chrispijn en Peter Kann. Van 2004 tot en met 2009 tourde hij onder andere met de solo-voorstellingen ‘Hoogspanning’ en ‘Planeet Bert’.

Peter KANN is de componist en pianist van alle muziek in de voorstelling. Geboren in Canada, groeide hij vanaf zijn 13e op in Nederland.  Hij studeerde in 1986 af aan de compositieopleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Meer Bert op: www.bookbert.com 
en op www.youtube.com/bookbert