Torpedo Theater voorstelling

DOEN MOET JE DOEN! - UITGESTELD

zondag 15 maart 2020
15:00
€ 15,00

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is deze voorstelling afgelast. We vragen hiervoor uw begrip.      

Theatraal liedprogramma door Nien Besselink en Sjoerd Brouwer. 
Ik heb genoten van jullie optreden. Dol komisch en muzikaal heel sterk! (Bezoeker over De Tiende van Nien) 


Doen 

Als je iets graag wilt doen, doe het dan ook. Laat je door niets en niemand tegenhouden... ook niet door jezelf. Inspiratiebron voor deze voorstelling is Jacquelien de Savornin Lohman, die eind vorig jaar overleed. Zij begon op haar zeventigste met het maken van cabaretprogramma’s en werd zo de oudste cabaretière van Nederland. Haar lijflied Doen moet je doen! is de titel van het nieuwe programma van Nien en Sjoerd, waarbij het publiek wordt meegevoerd langs juweeltjes uit het kleinkunstrepertoire, van Annie M.G. Schmidt, Jasperina de Jong, Adèle Bloemendaal tot Jules de Corte. Sommige bekend, andere minder bekend. 
 
Nien en Sjoerd hebben elkaar in 2009 ontmoet, toen ze meewerkten aan het programma Natuurlijk Nederlands. Sindsdien zijn ze blijven samenwerken en hebben ze veel opgetreden. Na Zing dan, Zin om te zingen, De tiende van Nien en Lef is Doen moet je doen! hun vijfde liedprogramma. 
 
Ze treden op in kleine theaters, bij feesten, huisconcerten en zorgcentra. Inmiddels hebben ze zo'n negentig liedjes op hun repertoire staan. 
 
Laat je verrassen en kom kijken en luisteren! 
 
Voor meer info: www.hetluisterlied.nl