Torpedo Theater voorstelling

Bernadette Raymakers - Songs of Longing

vrijdag 28 februari 2020
21:00
€ 10,00

Bernadette Raymakers

Met Jaime GARRIDO LATORRE (gitaar) en Manuel WOUTHUYSEN (piano)

Fado, folk, soul en chansons in vier talen 

Bernadette zingt vanavond Songs of Longing: over het verlangen naar vrijheid, en intimiteit, het verlangen om weg te gaan, het verlangen naar een thuis. Melancholie en hartstocht wisselen elkaar af tijdens vertolkingen van stukken uit het magische liedjaar ‘66/‘67 (van Nina Simone en Joni Mitchell tot Shaffy, Brassens en Brel), oude blues en fado in nieuwe jasjes, en eigen werk.

Geen woord zal gelogen zijn deze avond, en dat voel je. 

Bernadette Raymakers studeerde een blauwe maandag jazz zang en hoopt ooit weer terug te keren naar de wondere wereld die jazz heet. Maar eerst wil ze in een bandje, dat ze The Faint of Heart wil noemen - want veel van het leven is ‘not for the faint of heart’, maar wat blijft er dan over voor de tere zielen?

Jaime Garrido Latorre studeerde jazz gitaar in Madrid, speelt in verschillende formaties in Europa en de VS en heeft een eigen onderneming als tour guide in Amsterdam.

Manuel Wouthuysen studeerde klassieke piano en jazz piano aan het Conservatorium van Utrecht, maar rockt ook in pop, en als docent. Hij was toetsenist van het NJJO, en van Kika Sprangers Quintet. 


  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis