Torpedo Theater voorstelling

Het Schrijfkabinet met Christine OTTEN en Martin Michael DRIESSEN - UITGESTELD

dinsdag 17 maart 2020
20:30
€ 10,00

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is deze voorstelling afgelast. We vragen hiervoor uw begrip.      

Christine en Martin Michael

Het Schrijfkabinet is een maandelijks programma over de kunst van het schrijven en de raadselen van het schrijverschap. Twee schrijvers vertellen hoe ze dat nu eigenlijk doen, een boek schrijven. Zo weten we inmiddels dat Marjolijn van Heemstra haar gedichtenbundel Meer hoef dan voet schreef in een nagebouwde spaceshuttle op een tentoonstelling over de ruimte(vaart), dat Walter van den Berg zijn boeken voor de TV schrijft, en dat Tommy Wieringa het liefst in een boom ging zitten toen zijn boek Joe Speedboot uitkwam. Van Arjen van Veelen kwam de gouden tip om altijd schoenen aan te trekken voordat je begint met schrijven.
Vandaag zijn Christine OTTEN (roman Een van ons) en Martin Michael DRIESSEN (schelmenroman De Heilige) de hoofdgasten. Als altijd levert de Schrijversvakschool De Debutant, deze keer dichteres Dorien DE WIT, belicht Joubert PIGNON een onterecht vergeten schrijver of iemand anders die uw aandacht verdient en speelt Pieter KLOP piano. 
Dat alles onder begeleiding van uw scherpzinnige maar warmhartige presentatrices en interviewsters Femke BALJET en Marieke de GROOT.