Torpedo Theater voorstelling

Dokter John’s Kunst Café presenteert: MARC CHAGALL via ZOOM

dinsdag 30 juni 2020
20:30
€ ??,??

Log in en maak het thuis live mee via TORPEDO TV. Toegang: vrijwilige bijdrage. Reserveer wel even je plekje via reserveren@torpedotheater.nl.

Krysztof

Droom weg bij de eigenzinnige kunst van Chagall. Zo eenvoudig is het niet om de kunst van Marc Chagall in een hokje te plaatsen. Chagall is vooral Chagall en je herkent zijn dromerige, kleurrijke stijl uit duizenden. Dat gezegd hebbende, kan je ook weer niet stellen dat hij als een eenling werkte. Sterker nog, Chagall woonde en werkte in Parijs toen dat nog het onbetwiste wereldcentrum van de kunsten was. Oftewel: elke kunstenaar ging naar Parijs.

Deze lezing gaat over Marc Chagall en zijn plaats in de internationale avant-garde. Chagalls kunst komt aan de orde, alsmede het Parijs van zijn tijd. 

 

Uw gids, drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin, studeerde kunstgeschiedenis en Franse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, Paris IV-Sorbonne en de Jagielloński in Krakau. De afgelopen maanden presenteerde hij ook een hooggewaardeerde serie lezingen over moderne kunst op Torpedo TV.

 

Hoe het werkt: reserveren, net als in het theatertje. Alleen nu krijg je een link en een code. 
Entree: een vrijwillige bijdrage om het Torpedo Theater overeind te houden.
Inloop vanaf 20:00 uur.
Handig: vast Zoom installeren via zoom.us.