Torpedo Theater voorstelling

Van Huilenbroecks Pretpaleis - RIAN VERHOEVEN en het Merwedeplein - via ZOOM

dinsdag 14 april 2020
20:30
€ 0,00

Log in en maak het thuis live mee via TORPEDO TV! De toegang is gratis, maar reserveer wel even je plekje via reserveren@torpedotheater.nl. VOL = VOL!

 Merwedeplein

Anne Frank werd door haar dagboek wereldwijd het ultieme symbool van de Holocaust. Dat dagboek kreeg ze op haar 13e verjaardag cadeau, toen ze nog een onbekommerd tienerbestaan leidde op het Merwedeplein in Amsterdam. Dat plein was slechts een paar jaar eerder gereed gekomen, pal achter de ‘Wolkenkrabber’, als parel van Berlages ‘Plan Zuid’. In korte tijd vestigde zich een bonte mengeling van Nederlandse en Duitse bewoners in de voor die tijd comfortabele appartementen. 

Het afgelopen najaar verscheen het boek 'Anne Frank was niet alleen' waarin Rian VERHOEVEN het dagelijks leven van de bewoners van het Merwedeplein schetst in de periode 1933-1945.
In een om meerdere redenen bijzondere editie van Van Huilenbroecks Pretpaleis gaat Stef LOKIN uitgebreid in gesprek met de auteur. Voor deze gelegenheid komt het Torpedo Theater, thuisbasis van de Van Huilenbroeckers, vandaag wegens de Coronacrisis bij je thuis.

Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa en wordt gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG, Jan HOVERS, Danny NOOY en Harrie JANSSEN.

LET OP: de toegang is gratis, maar reserveer wel even je plekje via reserveren@torpedotheater.nl. Als je gereserveerd hebt ben je zeker van toegang tot de voorstelling. Iedereen die niet gereserveerd heeft wordt eerst in een wachtkamer geplaatst en krijgt alleen toegang als er nog ruimte is. VOL = VOL!!

'Inloop' vanaf 20.00 uur, aanvang talkshow 20.30 uur, einde 21.30 uur
Log in op
https://zoom.us/j/739822305?pwd=aFE5Y0YrU1BEVGtqYisvU2JvQ0d1QT09
Meeting ID: 739 822 305
Password: torpedo

Als je via zoom.us eerst even Zoom downloadt, gaat het aanmelden wat sneller.

Anzicht Merwedeplein