Torpedo Theater voorstelling

Rottenberg&Witteman met MINKA NIJHUIS

donderdag 7 mei 2020
20:30
€ ??,??

Rottenberg&Witteman, vrolijkheid met diepgang
de maandelijkse talkshow nu live op TorpedoTV!

Log in en maak het mee! 
met: Minka Nijhuis
over haar roman Gekkenwerk
en haar kijk op oorlogsverslaggeving 

Minka Nijhuis

Minka Nijhuis
Heeft inmiddels een lange staat van dienst als oorlogsverslaggever en schrijver van prachtige boeken waarvoor ze mensen in conflictgebieden langdurig volgde in landen als Irak en Myanmar. 

‘Hang vooral een bordje met het woord meanwhile boven je bed’, raadt Minka ons aan. Met haar romanpersonage Lotte gunt ze ons een kijk achter de schermen van de oorlogsjournalistiek waarbij ze de humor niet schuwt.

Minka vond slow journalism al uit toen die term nog niet bestond. Bij haar staat niet het conflict, maar de mens centraal die daar al dan niet toevallig in belandt.

Sandra ROTTENBERG interviewt, Marciel WITTEMAN houdt de vragen uit de Zoom-zaal in de gaten, Steven BOLAND zorgt voor de techniek; Bettina VLOT zingt liederen, Betty SCHUURMAN leest haar column, Pieter KLOP speelt piano, Marjolein TJONG-A-TJOE tapt de biertjes en Carel HELDER zorgt voor bitterballen.


Log in bij Torpedo TV!
'Inloop' vanaf 20.00 uur, aanvang talkshow 20.30 uur,
einde 21.30 uur

Als je via zoom.us eerst even Zoom downloadt, gaat het aanmelden wat sneller.

De rest van de informatie ontvang je na je reservering.
Toegang: een vrijwillige bijdrage voor het Torpedo Theater. 

Creatieve duizendpoot en bladenmaker Marciel Witteman bundelt de krachten en levenslust met programmamaker en anchorwoman Sandra Rottenberg voor hun maandelijkse talkshow in het Torpedotheater in Amsterdam. In verband met de coronatoestand presenteren zij nu gedurende het samenscholingsverbod de talkshow voor Torpedo TV.