Torpedo Theater voorstelling

Music Night: Björn van der Doelen - via ZOOM

vrijdag 29 mei 2020
20:30
€ 0,00

Wie bij een van de optredens van Björn van der Doelen in het Torpedo Theater was, beleefde een avond om niet snel te vergeten. Wie er niet bij was krijgt nu een herkansing via Torpedo TV!

Bjorn

Björn van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant en dat is wat ons betreft volkomen terecht. Zijn stijl laat zich het beste omschrijven als Brabantse Americana. Prachtige luisterliedjes met soms een rauw randje die lijken te zijn gemaakt voor het theater: verhalend, sferisch en reikend tot het hart. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.

“Van der Doelen ontpopt zich als een Americana artiest van formaat” - OOR

Vandaag speelt Björn vanuit zijn eigen achtertuin een mix van oude en toekomstige hits, en misschien dat hij ook nog wat van zijn onovertroffen hersenspinsels met ons deelt. Want Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. Kijk maar eens naar deze briljante peptalk die hij speciaal voor Omroep Brabant maakte om de Brabanders door de corona crisis heen te helpen.

Tijdens dit unieke online optreden wordt Björn vocaal en muzikaal ondersteund door gitarist Ruud van den Boogaard, die ook een aantal van zijn eigen nummers ten gehore zal brengen, en Mirthe de Jonge die beide heren op cello begeleid.

Toegang: een vrijwillige bijdrage.
Hoe het werkt: reserveren, net als in het theatertje, dan krijg je een link en een code.
Handig: vast Zoom installeren via zoom.us.

 

Foto: Ellen Jeurissen