Torpedo Theater voorstelling

Rottenberg&Witteman met Mieke BOUMA - via ZOOM

dinsdag 19 mei 2020
20:30
€ 0,00

Rottenberg&Witteman, vrolijkheid met diepgang 
de maandelijkse talkshow nu live op Torpedo TV!

Log in en maak het mee! 

R&W

Met storytelling queen Mieke BOUMA over
haar nieuwe boek 
‘Schrijf je levensverhaal’

Mieke Bouma

Als verhalenverteller van naam en faam wijst Mieke ons de weg naar reflectie op onze eigen levensgeschiedenis: hoe word je de held van  je eigen verhaal?

Mieke Bouma is docent, storycoach en auteur en vanaf jongs af aan gefascineerd door verhalen. Ze studeerde Theater-, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, doceerde aan de Theaterschool in Amsterdam en schreef scenario's voor film, tv en opdrachtfilms. Inmiddels heeft ze honderden schrijvende professionals geïnspireerd en gecoacht op haar eigen Storytelling AcademyVan romanschrijvers tot scenarioschrijvers en marketeers tot managers en H&R professionals in het bedrijfsleven. Mieke begeleidt mensen in hun creatieve proces. Ze is geïnspireerd door het werk van Joseph Campbell (De reis van de held) en Jungiaans geschoolde auteurs als Carolyn Myss, Jean Houston en Carol Pearson.

Leg pen en papier klaar want we doen met Mieke een kleine schrijfoefening uit het boek. De meest geslaagde uitwerking krijgt een boek toegestuurd!
 
Marciel Witteman interviewt, Sandra Rottenberg houdt de vragen uit de Zoom-zaal in de gaten, Steven Boland zorgt voor de techniek, Maria Kraaijkamp zingt liederen, Betty Schuurman leest haar column, Pieter Klop speelt piano, Marjolein Tjong-A-Tjoe tapt de biertjes en Carel Helder serveert de bitterballen.

Log in bij Torpedo TV!
'Inloop' vanaf 20.00 uur, aanvang talkshow 20.30 uureinde 21.30 uur.
Toegangscode alleen verkrijgbaar met reservering. 

Toegang: een vrijwillige bijdrage voor het Torpedo Theater.
Als je via zoom.us eerst even Zoom downloadt, gaat het aanmelden het snelst.

Creatieve duizendpoot en bladenmaker Marciel Witteman bundelt de krachten en levenslust met programmamaker en anchorwoman Sandra Rottenberg voor hun talkshow in het Torpedo Theater in Amsterdam. In verband met de coronatoestand presenteren zij gedurende het samenscholingsverbod de talkshow voor Torpedo TV.