Torpedo Theater voorstelling

Torpedo Theater in 't hooi: FRANSE MIDDAG - UITVERKOCHT

zondag 5 juli 2020
15:00
€ 12,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST (DIE IS NU NOG KORT). 

I.s.m. onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal presenteert uw favoriete minitheater een fijne serie zondagmiddagse openluchtvoorstellingen in landelijk Noord. Dus even reserveren, banden oppompen en op naar dat mooie dorp met de stompe toren!

Franse middag

'Een heerlijk timbre, een duidelijke dictie, un sourire comme une banane, zoals de Fransen zeggen. Met haar prachtige stem verovert zij de harten van het publiek.' Aldus reikte juryvoorzitter Bart van Loo De TV5Monde Publieksprijs van het Concours de la Chanson 2016 uit aan Marie CHAPLET, en ze is alleen maar mooier gaan zingen. Niet minder gratifiant is de aanwezigheid van Nico KNAPPER (uit 1934). Nico zong al chansons in het begin van de jaren '50, en hij stond met zijn Janine tussen de groten in Parijs - en vice versa. Bovendien kan hij er erg leuk over vertellen: lees hier zijn petit mémoire 'Zanger in Parijs'. En dan is er Noords eigen Jan VAN TIL, ook al - en meervoudig - finalist van het Concours de la Chanson. Bijzonder: Jans vertalingen van Nederlandse liedjes naar het Frans. Op accordeon: Rob van der KLOOSTER. Een Franse middag in een Ransdorps weiland dus messieurs/-dames, maar let op: het aantal plaatsen is niet onbeperkt, dus wees er snel bij met reserveren. Chansons du jour en presentatie: Christophe CHAPLET. Het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN

WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 
MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES (CHARIOT GITAN). STROBALEN OM OP TE ZITTEN (BALLES DE PAILLE). TENT VOOR ALS HET REGENT (PARAPLUIE).

Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.