Torpedo Theater voorstelling

Torpedo Theater in 't Hooi - FRANSE MIDDAG met Marie CHAPLET en David VOS - UITVERKOCHT

zondag 27 september 2020
15:00
€ 12,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

I.s.m. onze vrienden van het Ransdorpse Bloemendal presenteert uw favoriete minitheater een fijne serie zondagmiddagse openluchtvoorstellingen in landelijk Noord. Dus even reserveren, banden oppompen en op naar dat mooie dorp met de stompe toren!

David en Marie

'Een heerlijk timbre, een duidelijke dictie, un sourire comme une banane, zoals de Fransen zeggen. Met haar prachtige stem verovert zij de harten van het publiek.' Aldus reikte juryvoorzitter Bart van Loo De TV5Monde Publieksprijs van het Concours de la Chanson 2016 uit aan Marie CHAPLET, en ze is alleen maar mooier gaan zingen. En David VOS is een van die andere Torpedo-favoris des tous les temps: hij zingt Brel als een duivel, chansons als een Fransman, en altijd met een stem als een klok. Begeleiding Marie: Christophe CHAPLET. Begeleiding David: Nettie KRULL. Presentatie en het altijd leuke praatje: Paul ARNOLDUSSEN.
Een Franse middag in een Ransdorps weiland dus messieurs/-dames, maar let op: het aantal plaatsen is niet onbeperkt, dus wees er snel bij met reserveren.

WAAR HET IS: BLOEMENDALERGOUW T/O NUMMER 9, RANSDORP. 

MET: PIPOWAGEN MET HAPJES & DRANKJES (CHARIOT GITAN). STROBALEN OM OP TE ZITTEN (BALLES DE PAILLE). TENT VOOR ALS HET REGENT (PARAPLUIE).

Een welgemeend advies: ga lekker fietsen als het even kan, want het is een prachtig tochtje en het aantal parkeerplaatsen is niet onbeperkt.